Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  December 2020  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 20.04.2024, 08:52

Головна » 2020 » December » 22 » «16 днів проти насильства»
09:17
«16 днів проти насильства»

Найвищою цінністю будь – якої держави є людина, її життя і здоров’я, честь  і гідність, недоторканність та безпека.
З 25 листопада по 16 грудня в навчально-виховному комплексі проходила акція «16 днів проти насильства».
В рамках  акції класними керівниками, вихователями, практичним психологом, соціальним педагогом організовано проведення просвітницько-профілактичних заходів з протидії проявів насильства та жорстокого поводження серед дітей та над ними.
Виховна година «Знай свої права – дитино», Яворська І.Р, година спілкування «Толерантна людина завжди проти насилля!», гра «Як стати толерантним», Семків О.Б., бесіда «Про сферу людських відносин та про себе, про заходи правової освіти», Мацюк В.С.,відео-презентація «День порозуміння ВІЛ-інфікованими людьми», Табас Л.С., заняття «Долоньки не для биття», Яворська Г.С.,презентація  до Міжнародного для людей з особливими потребами, Мацюк І.С.
У період з 2 грудня по 14 грудня  освітній процес у НВК проходив дистанційно, тому і частина заходів були проведені онлайн  на платформах Classroom та ZOOM.

  • Бесіда «Ми проти насильства», створення колажу «Руки не для биття», Ярошевська М.К. (Classroom)
  • Онлайн урок «Не ведусь: ми – герої безпеки в Інтернеті»,  Яворська Г.С. (програма Google Meet)
  • Відео «Торгівлі людьми», «Скажи комусь, кому ти довіряєш», Стасюк О.Я. (Classroom)
  • Онлайн-презентація «Мої права» Каршневич Л.І.
  • Інформаційний блок до Всесвітнього дня боротьби проти СНІДу «Правда чи фейк про СНІД», онлайн-бесіда «Жорстокість і насилля» з онлайн-анкетуванням учнів, Білінська О.В. (Classroom)
  • Відео до Дня прав людини, презентація до Міжнародного дня людей з інвалідністю «З історії одного хлопця»,  Дармограй Н.В. (Classroom)
  • «Притча для батьків», презентація до Міжнародного дня людей з інвалідністю, Паламарчук Н.Р. (Classroom)
  • Інформаційний блок «Наші права – щасливе майбутнє», відео-презентація «Стоп насильство», «ВІЛ та СНІД – міфи та реальність»,  Погоріла О.С (Classroom)
  • Відео-презентація «Права людини понад усе», «Як протистояти маніпуляціям свідомістю», «Пандемія COVID-19», Будзанівська Н.М. (Classroom)
  • Онлайн-конференція за участю Миколи Кулеби та Служби порятунку дітей «Особиста цінність і безпека» Теслюк О.В., Гайва Ж.Й., Дармограй Н.В. (ZOOM)

Соціальним педагогом Теслюк О.В. проведено тренінгове заняття на тему: «Профілактика ВІЛ/СНІДу, особистого здоров’я та толерантності» з учнями 7б класу та опитування учнів НВК «Шляхи передачі ВІЛ/СНІДу» до Дня боротьби зі СНІДом. В класрумі  для 4 класу – мультфільм «Пам'ятаємо про права та обов’язки дитини» до Міжнародного дня  прав людини, для  6-11 класів – відео-презентації «Історія прав людини» до Міжнародного дня прав дитини та «Трудова експлуатація», «Торгівля людьми», опитування «Що ви знаєте про трудову експлуатацію?» до Міжнародного дня боротьби проти рабством.

Гайва Ж.Й., практичний психолог розробила та розповсюдила  серед учнів 6-11 класів буклети «Протидія торгівлі людьми» та «СТОП учнівське насильство». Провела години спілкування «Зупини насильство – захисти себе» та «Я віру в силу доброти», заняття «Толерантне ставлення оточуючих до ВІЛ – інфікованих людей».





 

Переглядів: 176 | Додав: okcanatom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net