Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  January 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 19.04.2024, 12:43

Головна » 2016 » January » 12

     Новий 2016 рік розпочався для вчителя англійської мови Стецько Н. Б., досвідченого вчителя-методиста, з підготовки учня V-го класу гімназії Білінського Віталія до обласної олімпіади, яка відбудеться 31 січня 2016р. Учитель працює за особливою методикою, розробленою для роботи з обдарованими дітьми. Щоденна кропітка праця над формуванням чотирьох видів мовленнєвої діяльності, над лексичним та граматичним матеріалом, нетрадиційний та індивідуальний підхід до школярів дає результати. Четверо учнів Наталі Богданівни стали переможцями ІІ етапу учнівських олімпіад з англійської мови у цьому навчальному році. А успіх учителя – це успішні учні!

Тож нехай у рік англійської мови завітає перемога у наш навчальний заклад!

Category: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Views: 449 | Added by: Семків_Юрій | Date: 12.01.2016 | Comments (0)

     23 січня 2016р. відбудеться обласна олімпіада з технологій. Вчитель трудового навчання Тима О. О. готує зі своєю ученицею Бодак Марією творчий проект для захисту на олімпіаді. Підготовка є надзвичайно кропіткою і наполегливою. Дуже сподіваємося, що ця оригінальна картина принесе успіх нашій вихованці та її наставнику.

Views: 402 | Added by: Семків_Юрій | Date: 12.01.2016 | Comments (0)

    12 січня 2016р. відбувся педагогічний консиліум з питань адаптації учнів І (5) класу гімназії до навчання, метою якого було проаналізувати проблеми, з якими учні стикаються в адаптаційний період і виробити шляхи їх подолання. Заступник директора з іноземних мов Бодак С. В. звернула увагу присутніх педагогів, що важливою передумовою успішного навчання школярів у І (5) класі є принцип наступності між початковою та середньою школою. Для розв’язання завдань адаптації необхідно ураховувати психологічні особливості 10-11 річних школярів, рівень пізнавальної діяльності, з яким діти прийшли до І (5) класу, та відмінності між навчальними програмами 4 та 5 класів. З питань адаптації учнів І класу гімназії виступили класний керівник Погоріла О. С., вихователь даного класу Кравчук І. М., практичний психолог Гайва Ж. Й. та соціальний педагог Теслюк О. В., а також учителі, які викладають предмети у І класі і вчителі початкової школи. Було також обговорено ефективні шляхи подолання труднощів, які виникають у навчальній діяльності, надано психологічні рекомендації батькам і педагогам щодо спілкування з дітьми, організації індивідуальної та диференційованої роботи на уроці з урахуванням особливостей учнів.

Views: 430 | Added by: Семків_Юрій | Date: 12.01.2016 | Comments (0)

     12.01.2016 року в навчально-виховному комплексі відбувся науково-практичний семінар на тему: «психологічні  аспекти гуманізації навчання та виховання  дітей із особливими освітніми потребами через диференційований підхід у педагогічному процесі». Семінар підготувала і провела практичний психолог школи Гайва Ж.Й..

Вчителі, вихователі НВК отримали інформацію та психологічні рекомендації щодо ефективної організації навчання  і виховання обдарованих  дітей, дітей із психофізичними вадами. Особлива увага надавалась питанням диференціації навчання дітей з особливими потребами, використання нестандартних, інтерактивних методик в урочний та позаурочний час з опорою на індивідуальні особливості та можливості кожної дитини,що забезпечує позитивний корекційний та розвивальний ефект.

Педагоги брали активну участь в обговоренні проблеми психологічної готовності вчителя  і вихователя до процесу навчання і виховання дітей з особливими  освітніми  потребами. Аналізували і називали професійні та особисті якості, необхідні для забезпечення успішного навчально-виховного процесу, ... Читати далі »

Views: 404 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 12.01.2016 | Comments (0)

      12 січня 2016 року відбулася методична нарада вихователів навчально-виховного комплексу на тему : « Організація самопідготовки домашніх завдань в умовах НВК ». На нараді виступили заступник директора з виховної роботи Тихоліз М.В. та керівник МО вихователів Колодійчук Л.І.

На нараді обговорювалися проблеми проведення самопідготовки в групі продовженого дня, вимоги до обсягу і характеру  домашніх завдань, дотримання  етапів проведення самопідготовки, розвиток самостійної пізнавальної діяльності учнів, культури навчальної праці.

Views: 446 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 12.01.2016 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net