Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 19.04.2024, 03:00

Головна » 2018 » November » 05

      01-02 листопада команда педагогів Теребовлянського НВК взяла участь у Першому Західному Воркшопі «Міняю школу: співмісія спеціальної та інклюзивної освіти», який проходив на базі Вигодського навчально-реабілітаційного центру. До складу делегації входили: директор школи Архитко О.В., заступники директора Ковалінська І.І., Бодак С.В., вчителі та вихователі: Стецько Н.Б., Семків Ю.І., Колодійчук Л.І., Паламарчук Н.Р., Томчишин О.Б., Боднарчук Г.Б..

       У творчій педагогічній майстерні відомі педагоги України, керівники шкіл, асистенти вчителів та вихователів обмінялися досвідом організації роботи за концепцією Нової української школи та продовжили роботу з напрацювання власне української системи інклюзивної освіти.

    Педагоги мали змогу ознайомитися із практичними методиками, які презентували вчителі Виготського НРЦ, ... Читати далі »

Views: 382 | Added by: Семків_Юрій | Date: 05.11.2018 | Comments (0)

       Осінні канікули учні 4-А класу вирішили провести з користю. Так, 30 жовтня 2018 р. разом із класним керівником Кріль Г. Й. вирушили до музею-майстерні Теребовлянського туристично-інформаційного центру на майстер-клас із випалювання по дереву, який провів В. Худий. Діти мали можливість виготовити власні картини, які стануть пам’ятними подарунками для їх родин.

    Також цього дня здійснили екскурсію до Теребовлянської школи мистецтв. Адміністрація закладу разом із викладачами гостинно прийняли маленьких гостей: ознайомили із структурою закладу, провели затишними класами, а головне – зачарували звучанням різноманітних музичних інструментів, дали можливість і учням спробувати грати на них.

    Щирі слова вдячності від усіх учасників екскурсії директору музею-майстерні Володимиру Худому, директору школи мистецтв Людмилі Туревич та викладачам цього закладу, батькам.

Views: 362 | Added by: Семків_Юрій | Date: 04.11.2018 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net