Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  September 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 20.04.2024, 02:41

Головна » 2016 » September » 19 » ХLVІ Кубок з видів спортивного туризму серед працівників освіти і науки
21:38
ХLVІ Кубок з видів спортивного туризму серед працівників освіти і науки

    З 15 по 17 вересня на околиці села Застав’є Тернопільського р-ну в урочищі Смолянка на річці Гнізній розігрували ХLVІ Кубок зі спортивного туризму області з видів пішохідний, велосипедний, водний туризм серед працівників освіти і науки, присвячений 150-річчю від дня народження українського греко-католицького священика, письменника, етнографа, громадського діяча, сподвижника шкільництва Миколи Дерлиці.

    Серед учасників команди були вихователі НВК Безверхня О.Г. та Яворська Н.З. Три дні учасники демонстрували свої технічні навички, вміння швидко реагувати на ситуацію, старалися виручати один одного та не втрачати жагу до перемоги. За цей час були проведені змагання з таких видів: пішохідний туризм на короткій командній дистанції «Смуги перешкод» та довгій «Крос-похід», велосипедний туризм на короткій комплексній дистанції «Тріал», «Фігурне водіння велосипеда», «Велокрос» та довгій командній дистанції «Велокрос-похід», водний туризм на командній дистанції «Спринт», «Слалом» та «Рятувальні роботи». Окрім спортивно-туристської програми учасники брали участь у конкурсі «Кращий каякер».

    Метою заходу є популяризація спортивного туризму серед працівників закладів освіти області, його розвиток як засобу активного відпочинку і оздоровлення та пропаганда здорового способу життя. Завдання - підвищення технічної та тактичної майстерності учасників, обмін досвідом туристичо-спортивної роботи, визначення найсильніших учасників та команд області для їх участі у Всеукраїнських змаганнях.

    Стомленим, але щасливим відчував себе кожен учасник. Під час змагань усі відпочили та поспілкувалися з колегами та друзями, набули туристичних навичок, які в новому навчальному році зможуть передати своїм вихованцям.

Переглядів: 450 | Додав: bezverhnya_o | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net