Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  April 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 19.04.2024, 01:40

Головна » 2016 » April » 17 » На шляху до перемог
18:47
На шляху до перемог

  

Вихованці Теребовлянського НВК уже не вперше демонструють свої вміння у написанні наукових робіт, адже у навчальному закладі діє відділення МАН. Так і цьогоріч у ІІІ-му етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у відділеннях історії та мовознавства, що проходив на початку квітня у Києві, Теребовлянський НВК представляла учениця 11-го класу Демчук Аліна з науковою роботою “Вживання компаративних зоосемічних одиниць в сучасній англійській мові на основі твору Джорджа Орвелла “Animal Farm”” (секція Англійська мова, науковий керівник Стецько Н.Б.).

Як зазначила сама учениця, враження від участі у конкурсі лише позитивні, незважаючи на усю напругу та складність  самого захисту, адже до Києва прибули кращі з кращих.

У перший день перебування на учасників чекала насичена програма відкриття конкурсу-захисту: виступ директора Національного центру «Мала академія наук України» Лісового О. і директора Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Савченко Н.; народних артистів України – співака Харченко О. і майстра художнього слова Паламаренко А.; провідного наукового співробітника Інституту фізики НАН України, історика Шендеровського В.

Упродовж  конкурсних днів юна дослідниця писала контрольну роботу з базової дисципліни і презентувала власне наукове дослідження. Демчук Аліна була гідною учасницею фіналу. Журі відзначило високий рівень її наукового дослідження, вміння чітко і лаконічно викладати основний матеріал,  логічно робити відповідні узагальнення та короткі висновки.

Бажаємо Аліні не зупинятись на досягнутому, та яскравих перемог у майбутньому!

Категорія: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Переглядів: 432 | Додав: Роман_Миколайович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net