Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  March 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 18.04.2024, 11:40

Головна » 2019 » March » 27 » Навчально-методичний семінар з метою підвищення кваліфікації вчителів загальноосвітніх шкіл Теребовлянського району і викладачів ТНПУ
21:07
Навчально-методичний семінар з метою підвищення кваліфікації вчителів загальноосвітніх шкіл Теребовлянського району і викладачів ТНПУ

27 березня на кафедрі англійської філології та методики навчання англійської мови професором Задорожною Іриною Павлівною було проведено навчально-методичний семінар з метою підвищення кваліфікації вчителів загальноосвітніх шкіл Теребовлянського району і викладачів ТНПУ ім. Володимира Гнатюка.

Присутніми були вчителі Теребовлянського НВК Стецько Наталя Богданівна, Шміло Оксана Анатоліївна, Бурда Ольга Василівна, а також інші вчителі загальноосвітніх шкіл Теребовлянського району на чолі із методистом Теребовлянського районного методичного кабінету Савончак Русланою Григорівною.

Метою проведення семінару було набуття практичних навичок за умови наявності системних знань і навичок у галузі методики викладання англійської мови. Практичним завданням семінару було формування необхідних методичних навичок у вчителів, підвищення їх професійної майстерності.

Під час проведення семінару були представлені презентації доктора педагогічних наук, професора кафедри Задорожної І.П. на тему «Teaching Listening», кандидата педагогічних наук, доцента кафедри Дацків О.П. на тему «Dramatically Speaking», кандидата педагогічних наук, доцента кафедри Зубрик А.Р. на тему «Використання креативних методів під час навчання читання». Викладачі охоче ділилися власним досвідом, запропонували цікаві види роботи для формування навичок  аудіювання, говоріння, читання.

Після семінару вчителі та викладачі продовжили дискусію щодо процесу навчання та викладання англійської мови за чашкою кави під час coffee break.

Хотілося б, щоб таких семінарів проводилося якомога більше!

Категорія: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Переглядів: 341 | Додав: Роман_Миколайович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net