Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  June 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 19.04.2024, 12:03

Головна » 2017 » June » 20 » Німецькомовний літній табір з волонтером
11:33
Німецькомовний літній табір з волонтером

     1 червня 2017 р. у Теребовлянському НВК розпочав роботу літній мовний табір “Цікава німецька”, учасниками якого стало 40 учнів ІІ-IV-х та VI-х класів гімназії-інтернату. Відкриття почалось зі спільної зустрічі усіх учнів та вчителів-тренерів: Вівчарик М.П. та Мадараш Н.Р. Директор НВК О.В. Архитко привітав дітей із чудовою нагодою змістовно та весело розпочати літні канікули. Вчитель німецької мови

Вівчарик М.П. ознайомила усіх присутніх з програмою роботи літнього мовного табору,

з правилами поведінки під час занять, екскурсій та спортивних ігор. До роботи табору долучилась волонтер із Німеччини Маргарет Маттіес. Усі учасники розділилися на групи та отримали завдання придумати назву команди, девіз, обрати лідера, виготовити плакат та презентувати свою команду. Усі учні із захопленням брали участь у створенні презентації, кожен зміг проявити свої творчі здібності та знання з німецької мови. Перший день табору завершився на оптимістичній ноті, усі із нетерпінням чекали продовження веселощів у мовному таборі.

               Табір функціонував до 16 червня 2017 р. Навчально-пізнавальний та відпочинковий характер якого сприяв кращому засвоєнню школярами німецької мови. Учні навчались, розважалися та відпочивали, дізнавались нове про життя, побут і звичаї німецького народу. Улюбленими були спортивні та рухливі ігри на свіжому повітрі, які проводились виключно німецькою мовою. Маргарет Маттіес принесла з собою багато сучасної німецької літератури, яку із задоволенням читали учні, деякі твори були театралізовані, школярам це добре вдавалося. Захоплюючим було приготування німецьких національних страв. Робота на кухні була цікавою, учні старанно працювали, слухаючи команди вчителів. Їжа, приготовлена членами табору, була смачна та мала гарний вигляд. Особливо дітям сподобались оладки з джемом та вафлі. Дивовижною виявилась екскурсія на фортецю, де учні мали можливість поспілкуватися німецькою мовою та розповісти своїм  друзям події з історії Теребовлянської фортеці. На закритті табору директор школи подякував усім учням за активну участь у роботі табору. Потім вони грали ігри, танцювали, співали німецькі пісні, слухали музику та пригощалися українськими стравами, які завчасу приготували вдома разом з батьками. Навчаючись та відпочиваючи, учні весело провели час разом і збагатили свої знання з німецької мови.

                Адміністрація навчального закладу висловлює щиру подяку Фрау Маттіес

за співпрацю.

Переглядів: 390 | Додав: Семків_Юрій | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net