Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  October 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 24.04.2024, 18:27

Головна » 2015 » October » 24 » Семінар вчителів англійської мови
00:21
Семінар вчителів англійської мови


      20 жовтня 2015р. у Тернопільському ОКІППО відбувся семінар вчителів англійської мови, який був організований та проведений волонтером з Ірландії, викладачем та методистом Міжнародного освітньо-методичного центру “Pearson-Dinternal” Робертом Хартіганом, який багато років працював викладачем англійської мови у міжнародних мовних школах Італії, Польщі та України, брав участь у міжнародних освітніх проектах. Заступник директора з іноземних мов Теребовлянського НВК та вчитель англійської мови Бодак С. В. мала чудову нагоду взяти участь у цьому семінарі.

Учасники семінару  мали можливість отримати корисну інформацію щодо організації диференційованого навчання на уроках англійської та поспілкуватися з носієм мови, переглянути презентацію про диференційоване навчання та взяти участь у вікторині.

Учителі англійської мови отримали практичні рекомендації, дидактичний матеріал та випробували  себе у ролі учнів з високим, достатнім та середнім рівнем знань.  Сподіваємось, що отримана інформація про дистанційне навчання стане поштовхом для нових ідей у методиці викладання англійської мови і зробить процес навчання цікавішим для учнів та вчителів, що також сприятиме підвищенню мотивації учнів до вивчення англійської мови як мови міжнародного спілкування та особистісному зростанню школярів.

 Матеріали семінару  можуть бути використані для проведення уроків, позакласних та гурткових занять зі школярами, організації мовних таборів та з метою розширення учнівського світогляду.

Співпраця з волонтерами приносить нові знання та методи в українську систему освіти і заохочує зв'язки між учителями з метою активізації обміну інформацією про сучасні та ефективні методи викладання.

Усі учасники семінару одержали сертифікати та фото на пам'ять з Робертом Хартіганом про цікаву зустріч.

 

Переглядів: 469 | Додав: Семків_Юрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net