Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  May 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 25.04.2024, 21:02

Головна » 2016 » May » 13 » SPEAK GLOBAL-GO GLOBAL
13:33
SPEAK GLOBAL-GO GLOBAL

Вивчення іноземних мов – чи не найскладніша сфера навчання, але в той самий час і одна з найцікавіших для учнів. Серед усіх мов світу англійська належить до найпоширеніших. Окрім того вона вважається мовою інтернаціонального спілкування, тому володіння нею відкриває широке коло можливостей для розвитку практично в будь-якій діяльності. Саме це довели 6 травня 2016 року учасники круглого столу з англійської мови «SPEAK GLOBAL – GO GLOBAL» («ВЧИ МОВУ – ВИХОДЬ У СВІТ»), проведеного у Теребовлянській філії на базі Теребовлянського НВК в рамках року англійської мови в Україні, проголошеного президентом України Петром Порошенком.

До учасників заходу з вітальним словом звернулися Бодак Світлана В’ячеславівна, в. о. директора Теребовлянського НВК та Мартинчук Надія Броніславівна, заступник директора з навчально-методичної роботи, відповідальна за роботу філії. Не випадково для проведення круглого столу було обрано саме Теребовлянську філію, оскільки слухачі МАН під керівництвом викладача секції Стецько Наталії Богданівни кожного року здобувають призові місця в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт та часто беруть участь і перемагають у ІІІ етапі конкурсу. Слід також зазначити, що до участі в заході були запрошені викладачі та слухачі секцій англійської мови з інших філій.

Особлива подяка учням III-го гімназійного класу, які взяли активну участь у даному заході, а саме Бучак Ростиславу, Панилі Аліні, Вальків Ірині, Рогожинській Соломії, Чепіль Юлії, Яворській Олі, Мокрицькому Максиму, Заверусі Антону, Налисник Наталі, Шкафараку Михайлу, Ковалишин Марії, Чайковській Анастасії, Галюлько Соломії.

Для проведення круглого столу Стецько Н.Б. використала різноманітні методи роботи: словесні (елементи інтерв’ю), наочні (ілюстрації та відеоматеріали), практичні (пошукова діяльність, розв’язання проблеми). На початку заняття були озвучені питання для дискусії: «Чому важливо вивчати іноземні мови? Чи потрібно кожному вчити цю мову? Чому саме ти вивчаєш іноземну мову? Що ти робиш для вдосконалення навичок володіння іноземною мовою?» та інші. Кожен з учасників активно долучався до обговорення, тому запитання розглядалися з різних сторін. Цікаво було послухати доведення учнів у ролі представників різних професій про важливість уміння спілкуватися англійською мовою.

Шонь Олена Богданівна, к. філол. н., доц., заступник завідувача кафедри практики англійської мови та методики її викладання з навчальної роботи підкреслила високий професіоналізм викладача секції Стецько Н.Б. та відзначила активність й хороший рівень мовленнєвих умінь слухачів секції. Захід пройшов у дружній, позитивній атмосфері. Учасники круглого столу продемонстрували приклад інтелектуальності та творчого бачення навчання, а також велике бажання вчити англійську мову.

Категорія: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Переглядів: 531 | Додав: Роман_Миколайович | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net