Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 20.04.2024, 08:12

Головна » 2014 » May » 30 » Творчi обрiї Теребовлянського НВК
20:21
Творчi обрiї Теребовлянського НВК

Цього року шкільна лінійка на честь завершення навчального року у Теребовлянському НВК Тернопільської обласної ради пройшла з неабияким патріотичним піднесенням. 32 випускників одинадцятих класів, 40 дев’ятикласників, учнів початкової та середньої школи, батьків, педагогів вітали гості: всечесні отці Сипяк І., Якубишин В.,  Михно Н.В., заступник голови Тернопільської облдержадміністрації з гуманітарних питань, Моравська Н.С., заступник начальника управління, начальник відділу спеціальної позашкільної освіти, виховної та кадрової роботи департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Зелінська Г.Є., голова Теребовлянської районної держадміністрації,  Майор Г.Ф., начальник відділу  у справах молоді Теребовлянської райдержадміністрації.

Наталя Володимирівна Михно звернулася до присутніх з особливим хвилюванням, адже наш навчальний заклад був її першою сходинкою на професійній ниві, тут вона працювала вчителем української мови та літератури. І саме з Теребовлі розпочала вона свій перший візит до освітян у якості заступника голови облдержадміністрації.

Гості, учасники свята почули про досягнення гімназистів: 61 переможець  ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, 7 призових місць під час ІІІ етапу, 10 призерів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у Малій академії наук (ІІ етап). Учні випускного класу Буртак Юрій та Тима Наталя були учасниками ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з німецької мови та трудового навчання. Учениця Кацан Наталя стала переможцем ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  у МАН, секція біології.  Учні слабозорого відділення отримали 22 медалі за різноманітні змагання по лінії Інваспорту «Повір у себе».

Завдяки меценату Дзюбану Ю.І. грошові премії отримали 27 школярів.  Дарунками від керівництва Тернопільського обласного територіального відділення МАН (директор Мигайчук Л.М.) були  відзначені  учні-призери конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  у МАН. 

Переглядів: 496 | Додав: Роман_Миколайович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net