Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  September 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 19.04.2024, 07:55

Головна » 2016 » September » 25 » ВИХОВУВАТИ ПОСЛАНЦІВ УКРАЇНИ - РЕПРЕЗЕНТУВАТИ УКРАЇНУ В СВІТІ З ГІДНІСТЮ
10:27
ВИХОВУВАТИ ПОСЛАНЦІВ УКРАЇНИ - РЕПРЕЗЕНТУВАТИ УКРАЇНУ В СВІТІ З ГІДНІСТЮ

23-24 вересня 2016 року на теренах приватного навчального закладу «Перші Київські курси іноземних мов-2» відбулася конференція випускників «Програми педагогічної майстерності та досягнень вчителів» (TEA) регіонального підрозділу TEA West-UA за темою: «Громадянська освіта: Від самоповаги особистої до громадянської, від національної самоповаги до глобальної» (Розширення прав і можливостей молоді: Як вчителі стимулюють жагу, ідеї та запал, котрі мотивують учнів до громадської активності).

Зустріч відбулася в рамках Програми малих грантів від Посольства США (Відділ преси, освіти та культури Посольства США (PAS), Американських рад з міжнародної освіти ACTR/ACCELS) та за підтримки місцевих освітніх державних, приватних та громадських організацій.

Вчитель англійської мови Теребовлянського НВК, випускниця програми TEA 2013 року  Стецько Н.Б. взяла участь у роботі конференції.

Ключова цитата заходу для роздумів учасниками: «Наша молодь не робить систему неуспішною; це система робить неуспішною нашу молодь. І як не дивно, але саме ця молодь, до якої ставляться найгірше, є тими юнаками і дівчатами, котрі збираються виводити нас з цього кошмару» (Рейчел Джексон, дружина 7-ого Президента США Ендрю Джексона (1829-1837).

 Під час роботи учасники об’єдналися в обговоренні та вивченні актуальних фахових питань в контексті викладання англійської мови та в заходах консолідованого служіння громаді;  провели одночасні 30-хвилинні мульти-презентації для 25 запрошених молодих вчителів англійської мови шкіл міста Тернопіль за такими напрямками:1) громадянська освіта, 2) методика викладання, 3) країнознавство англомовних країн та українознавство: історичні порівняння; взяли участь в тренінгу від молодіжної НДО «Спілка української молоді» за темою: «Шляхи виховання молоді в питаннях національної самосвідомості і самоврядування». 

До учасників Регіональної конференції TEA West-UA звернувся Тарас Демкура, громадянин України, вчитель фізичного виховання, бізнесмен, віце-президент Міжнародної Торгівельної Палати в Україні про значення місії вчителя у його впливі на молодь України.

Також учасники мали чудову нагоду поспілкуватися з волонтерами Корпусу США, які служать в громадських неприбуткових організаціях Тернополя, а також викладають англійську мову в школах області, та  взяли  участь у фандрейзингу на допомогу постраждалим в зоні АТО.

Щира подяка організаторам конференції за зустріч “з файними людьми у файному місті Тернополі”.

Категорія: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Переглядів: 433 | Додав: Роман_Миколайович | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net