Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  July 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 26.04.2024, 02:08

Головна » 2013 » July » 26 » Для кожного з нас літні канікули - це найбільше свято, найкращий відпочинок
21:35
Для кожного з нас літні канікули - це найбільше свято, найкращий відпочинок
 Було б неправдою казати, що хтось не чекає на прихід канікул, що для когось це небажаний час. І не тому, що ми не полюбляємо навчатися, а тому що всі хочуть інколи відпочивати. Але як часто нам не хочеться йти до школи! Уроки, короткі перерви, щоденники, домашні завдання, контрольні роботи….. Як часто ми рахуємо хвилини до дзвінка на перерву або з нетерпінням чекаємо канікул. Ці відчуття знайомі усім, хто не вчиться у « Школі Успіху». 

«Школа Успіху» – це унікальний безкоштовний літній освітній проект для дітей 12-14 років, які готові розвивати свої таланти, пізнавати все нове і цікаве, спілкуватися, знаходити нових друзів і веселитися. У цій школі немає звичайних уроків, тут вчать ставити мету, вірити в себе і добиватися успіху. Організатором « Школи успіху » є Фонд Братів Кличків.

З 12  по  26 липня 2013 року ми мали змогу бути учасниками цього освітнього проекту «Школа успіху». На протязі двох неділь ми разом з нашими новими друзями із України, Америки і Казахстану працювали у студіях, які кожен з нас обрав (їх було 9).  Ми були вченими – екологами, дослідниками та експериментаторами у студії «Природа і екологія».

Кожен день був цікавим, незабутнім та яскравим. Всі учасники літньої школи спілкувалися із психологами, знайомилися із відомими успішними людьми, відвідували різні майстер-класи. Поряд із нами завжди були ідейні гуру (це справжні професіонали своєї справи ) і волонтери ( учасники « Школи успіху » 2012р.)

Цього року «Школу успіху» відвідали: Віталій і Володимир Клички, Катерина Осадча, Злата Огневич, Анастасія Даугуле, Григорій Решетник, ведучі «Хеппі ранку», соліст групи «С.К.А.Й.», Анатолій Моджар та багато інших.

Завдяки насиченій програмі і різноманітним розвагам ми навіть не помічали як швидко пролітав день у таборі. Це були незабутні два тижні, які пройшли так швидко, неначе три дні, неначе ми тільки приїхали, познайомились, почали жити за новим розпорядком за новими правилами, нові емоції, нові почуття, ось радість, щастя.

Ми не відчували різницю у віці, різноманітність характерів, особливість думок та поглядів. За такий короткий період часу ми стали одним цілим, навчились разом думати. Ми усі стали найкращими друзями, а в наших серцях залишився слід від кожного дня прожитого в таборі!

А скільки емоцій переповнювало нас, коли ми робили ранкову зарядку із самими Володимиром Кличко та танцювали танець тунак із Віталієм Кличко.

Яскраві дні, неймовірні враження та спогади, нові знайомства, творча атмосфера - це те, що нам найбільше сподобалось в "Школі Успіху". Там нам подарували віру у хороше майбутнє, надію, знання, які допоможуть в нашому подальшому житті.+

Своїми враженнями про перебування в «Школі Успіху»

ділились учні Теребовлянської гімназії-спецшколи-інтернату

Білінський Віталій та Яворська Марія

Переглядів: 522 | Додав: Роман_Миколайович | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net