Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 30.04.2024, 20:39

Головна » Вчимо німецьку - пізнаємо світ

    Учні Теребовлянського НВК взяли активну участь у VII Всеукраїнському конкурсі з німецької мови «Орлятко – 2017». Вони здобули багато срібних та бронзових сертифікатів і цінних подарунків, що свідчить про глибокі знання наших вихованців. Подяку від оргкомітету конкурсу отримала вчитель німецької мови Вівчарик М.П. за високий рівень професіоналізму. Переможців конкурсу щиро привітав директор школи Архитко О.В.

    Бажаємо нашим учням жаги до знань, наполегливості та успіхів у вивченні іноземної мови, а педагогам – творчого натхнення, життєвого оптимізму та плідної праці, адже вміння спілкуватися іноземними мовами дозволяє не лише співпрацювати з різними людьми та розуміти нюанси іншої культури, а дає більше можливостей знайти нових друзів, дізнатися про різні хобі та краще зрозуміти Вашу улюблену іноземну музику, фільм та літературу.

Category: Вчимо німецьку - пізнаємо світ | Views: 530 | Added by: Семків_Юрій | Date: 12.04.2018 | Comments (0)

    З 25 по 30 березня 2018 року в м. Львові відбувся IV етап Всеукраїнської учнівської  олімпіади з німецької мови. Команду Тернопільщини представляли учні Теребовлянського НВК – Маттіес Шарлотте та Маттіес Фрідеріке.

    У фінальному етапі олімпіади брали участь близько 120 школярів із різних куточків України. Завдання 4 турів конкурсних випробувань мали на меті виявити практичний рівень володіння учнями німецькою мовою. Учасникам олімпіади необхідно було продемонструвати знання звичаїв та традицій, освіти і культури України та Німеччини.

    Маттіес Шарлотте, учениця 7 класу, яка виступала за 9 клас, зайняла ІІ місце, Маттіес Фрідеріке, учениця 10 класу, виборола І місце.

    Лише наполеглива праця, старанність, прагнення досягти успіху, високий рівень знань та практичних навичок, ерудиція допомогли гімназисткам продемонструвати високі результати, адже їхнє життєве кредо – пізнати більше, зрозум ... Читати далі »

Category: Вчимо німецьку - пізнаємо світ | Views: 690 | Added by: Семків_Юрій | Date: 05.04.2018 | Comments (0)

6 грудня 2017 року у Теребовлянському НВК в рамках заходів, приурочених 110-ій річниці Теребовлянської гімназії з поглибленим вивченням іноземної мови, відбувся практичний семінар учителів німецької мови району. Майстер-клас провела волонтер із Німеччини фрау Маргарет Маттіес, учитель німецької та англійської мов. Тема семінару – Свята у Німеччині. Підготовка до Різдва. Усі члени сім’ї Маттіес були залучені до семінару: чоловік Віллі Маттіес та 4 дітей, троє з них навчаються у гімназії. Усі учасники майстер-класу мали чудову нагоду поглибити свої знання

з країнознавства, ознайомитись із традиціями святкування Різдва у німецькомовних країнах. Присутні на семінарі із захопленням спостерігали за виступом членів родини Маттіес та із задоволенням куштували печиво, приготоване фрау Маргарет.

Вчителі були щиро вдячні Маргарет Маттіес за спілкування та на згадку про Україну подарували їй українські сувеніри.


29 листопада 2017 року у рамках відзначення 110 річниці Теребовлянської гімназії в приміщені актового залу школи відбувся німецько-мовний конкурс «Wir singen gern Deutsch» (Ми охоче співаємо німецькою). Учні гімназії активно готувалися та взяли участь у позакласному заході, метою якого є пошук нових талантів. Конкурс видався хвилюючим та напруженим, оскільки всі учасники горіли бажанням перемогти та показати себе з найкращої сторони. Багато класних колективів виступили досить професійно. У конкурсі німецької пісні брали участь як гімназисти I класу, які тільки з 1 вересня поточного навчального року почали вивчати німецьку мову як другу іноземну, так і учні VII класу гімназії, випускники школи! Всі змагалися в рівних умовах, а перемогли кращі з кращих. Компетентне журі врахувало всі особливості та можливості конкурсантів та відзначило наступні учнівські колективи гімназії:

І місце – ІІІ клас (1 група – вчитель Вівчарик М.П.),

ІІ місце – VII клас (вчитель Вівчарик М.П.) та ІІІ клас (2 група – вчитель Мартинова Г.І.),

... Читати далі »


     1 червня 2017 р. у Теребовлянському НВК розпочав роботу літній мовний табір “Цікава німецька”, учасниками якого стало 40 учнів ІІ-IV-х та VI-х класів гімназії-інтернату. Відкриття почалось зі спільної зустрічі усіх учнів та вчителів-тренерів: Вівчарик М.П. та Мадараш Н.Р. Директор НВК О.В. Архитко привітав дітей із чудовою нагодою змістовно та весело розпочати літні канікули. Вчитель німецької мови Вівчарик М.П. ознайомила усіх присутніх з програмою роботи літнього мовного табору, з правилами поведінки під час занять, екскурсій та спортивних ігор. До роботи табору долучилась волонтер із Німеччини Маргарет Маттіес. Усі учасники розділилися на групи та отримали завдання придумати назву команди, девіз, обрати лідера, виготовити плакат та презентувати свою команду. Усі учні із захопленням брали участь у створенні презентації, кожен зміг проявити свої творчі здібності та знання з німецької мови. Перший день табору завершився на оптимістичній ноті, усі із нетерпінням чекали продовження веселощів у мовному таборі. ... Читати далі »

Category: Вчимо німецьку - пізнаємо світ | Views: 444 | Added by: Семків_Юрій | Date: 01.09.2017 | Comments (0)

    У травні 2017 р. школярі Теребовлянського НВК мали хорошу можливість поспілкуватися з носієм мови із Німеччини, вчителем німецької та англійської мов фрау Маргарет Маттіес. Учні ІV-VI-х класів гімназії-інтернату ознайомились із географічним положенням Німеччини, історією та культурою цієї країни, освітою, визначними місцями та відпочинком. Надзвичайно цікавими були факти з життя відомих людей. Маргарет Маттіес підготувала мультимедійні матеріали про звичаї та традиції, побут та свята німецького народу. Разом зі своїми дітьми Фрідеріке та Шарлотте вона виконала гімн Німеччини. ... Читати далі »

Category: Вчимо німецьку - пізнаємо світ | Views: 540 | Added by: Семків_Юрій | Date: 01.06.2017 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net