Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  September 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 26.04.2024, 18:28

Головна » 2014 » September » 4 » Ми за мир
19:00
Ми за мир

Для того, щоб змінити світ навколо себе,

давайте світові те, що у вас є і служіть світові такими, якими ви є.

Президент марафонської команди

« Всесвітній біг заради гармонії»

В.В. Алексапольський

 

 

04.09.2014  року учні та педагоги Теребовлянського НВК  зустріли  учасників Всесвітнього бігу заради гармонії – міжнародної естафети, яка проводилась з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів світу. Серед учасників пробігу є громадяни Португалії, Чехії, Словакії, Німечини, Болгарії та інших країн Європи, представники українських міст Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Одеса, Рівне, Київ, Чернівці, Біла Церква.

Всесвітній біг заради гармонії пропагує здоровий спосіб життя і соціальну активність. Особлива увага приділяється залученню дітей, юнацтва і молоді до активних занять фізичною культурою і спортом. Організатори естафети в Україні також своєю метою вважають налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги між жителями різних регіонів країни.

20 лютого бігуни європейської команди стартували в Португалії. Європейська частина всесвітньої естафети буде охоплювати 43 країни Європи з загальною довжиною маршруту в 24 000 км та фінішуватиме 7 жовтня в столиці Сербії Белграді.

В Україні Всесвітній біг заради гармонії проводиться з 1991 року. За цей час його учасники подолали понад 49 000 км у всіх областях нашої країни. Палаючий факел тримали близько 330 000 наших співвітчизників.

Естафета організована міжнародною мережею волонтерів, яких надихає бачення сповненого гармонією і спокоєм світу, запропоноване всесвітньо відомим громадським діячем Шрі Чинмоєм.

До складу команд Всесвітнього бігу заради гармонії у різних країнах входять любителі бігу, які у повсякденному житті займаються різними справами, однак знаходять можливість частину свого часу й енергії віддавати естафеті, оскільки відчувають і глибоко вірять, що ці зусилля насправді зміцнюють дружбу між людьми, сприяють становленню гармонічних відносин між державами і народами.

Гостей привітав директор школи, Михайло Васильович Михайлюк,  та учні школи.   Між учасниками та вихованцями відбулася цікава розмова, ігри та розваги. Кожен із учнів мав можливість потримати факел  з думкою про  гармонію, мир і взаєморозуміння в світі.

Від президента марафонської команди  школа отримала Подяку за особливий внесок у розвиток « Всесвітнього бігу заради гармонії». Учасники естафети здійснили запис у Візитаційній книзі школи.

В Україні підтримка «Всесвітнього бігу заради гармонії» з боку влади стала доброю традицією: цього року, як і в попередні роки, естафета відбувається за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту і мережі центрів фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх .

Наталія Субчак-бібліотекар Теребовлянського НВК (гімназії)

Переглядів: 539 | Додав: Роман_Миколайович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0 Spam
1 sivitska00 • 09:01, 13.09.2014
Гарно тоді було..)
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net