Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  February 2022  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 21.05.2024, 23:02

Головна » 2022 » February » 18


20 лютого у День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього. Учні 8-А та 10-Б класів вшанували пам'ять полеглих Героїв, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв Небесної Сотні у наших серцях.
Views: 147 | Added by: okcanatom | Date: 18.02.2022 | Comments (0)



18 лютого учні 9-А і 7-Б класів долучилися до тихої акції вшанування Героїв Небесної Сотні «Ангели пам’яті». Їхній подвиг має визначне значення для нашої Батьківщини. Перш за все, вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла.
Views: 156 | Added by: okcanatom | Date: 18.02.2022 | Comments (0)



17 лютого у Теребовлянському профільному ліцеї відбулась учнівська конференція присвячена 130-річчю від дня народження патріарха Української греко-католицької церкви Йосифа Сліпого Учасники конференції розповідали про постать Патріарха Йосифа, який протягом усього свого життя, сповненого любові до Господа та людей, і, водночас, жорстоких переслідувань від радянської влади, залишався відданим Батьківщині й високим християнським ідеалам. Йосиф Сліпий, пройшовши крізь жорна репресій тоталітарного режиму, не зрадив своїй совісті та власному народові. За 18 років у нелюдських таборах він не зламався і до кінця своїх днів продовжував служити Богу й боротися за волю України! Після конференції учні здійснили віртуальну екскурсію до рідної хати Й. Сліпого у с. Заздрість.
Views: 146 | Added by: okcanatom | Date: 18.02.2022 | Comments (0)



14 лютого у світі відзначали Міжнародний День дарування книг. Мета цього дня - розвивати любов до читання.
Я.шкільний бібліотекар,щиро і безмежно вдячна учням 3 класу та вчительці Кріль Г.Й. за подаровані книги, за приємні емоції, за прихильність до бібліотеки (медітеки) , за добру справу. Така увага до нашої бібліотеки (медіатеки) тішить і надихає, адже цікаві книги це завжди свято для широкого читацького загалу і бібліотекарів. Завдяки їх щедрості і небайдужості наш бібліотечний фонд збагатився цікавими книгами. Отримані примірники посіли почесне місце на книжкових полицях бібліотеки (медіатеки) і вже знайшли свого читача. Передати книгу в дар бібліотеці – значить подарувати їй життя і принести користь багатьом читачам на довгі роки.
Views: 157 | Added by: okcanatom | Date: 18.02.2022 | Comments (0)



Триває ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
Конкурс дослідницьких проєктів проходить он-лайн з використанням програм Google Meet та ZOOM. Уже виступили із власними науковими дослідженнями під час постерного захисту та наукової конференції слухачі секцій «Ветеринарія», «Історичне країнознавство», «Хімія», «Біологія людини», «Комп’ютерні науки». Триває конференція у секції «Українська мова». Ще попереду хвилювання чекає конкурсантів у секціях «Англійська мова» та «Математика», які захищатимуть свої проєкти 21-го та 23-го лютого.
Бажаємо їм успіху та з нетерпінням чекаємо на позитивні результати!
Views: 227 | Added by: okcanatom | Date: 18.02.2022 | Comments (0)



В Україні триває всеукраїнська інформаційно-просвітницька кампанія «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів».

У лютому 2022 року проходить другий етап інформаційної кампанії «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів», який передбачає інформування про підтримку родин в складних життєвих ситуаціях. Перший етап кампанії реалізовувався в Україні у листопада-грудні 2021 року та мав на меті інформувати населення щодо зменшення супротиву суспільства до дітей з особливими освітніми потребами.

Нагадаємо, мета кампанії – продемонструвати, що тільки через розбудову інклюзивного та безбар’єрного суспільства можна створити належні умови для розвитку кожної дитини, а також забезпечити її включення в активне життя навчального закладу, громади та суспільства.
У межах реалізації кампанії розроблено відеоролик про важливість вчасного виявлення та підтримки родин з дітьми, що опинилися в кризовій ситуації. У відео також розкривається важлива роль фахівця соціальної роботи та інструменти, які можна використовувати для підтримки таких сімей.

Відтак, у рамках зазначеної інформаційно-просвітницької кампанії пропонуємо переглянути відеоролик та долучитися до кампанії щодо розбудови безбар’єрного простору.

Views: 137 | Added by: okcanatom | Date: 18.02.2022 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net