Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  November 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 30.04.2024, 15:05

Головна » 2014 » November » 24

 

18 листопада  в нашій школі відбулось незвичайне свято - учні початкової школи зібрались для того, щоб розпочати гру-подорож Країною Барвінковою.

Розпочалось свято із параду загонів  Барвінчат, відбувся конкурс між учнями   2 -А та 2 - Б, 3 -А та 3-б   4-А та 4-Б класі. Діти  продемонстрували своє уміння марширувати, виконувати пісні та речівки. Після чого школярі підвели підсумки своєї роботи в минулому навчальному році, пригадали цікаві подорожі  стежинами Країни Барвінкової.

Традиційно, на цьому святі,  до лав барвінчат прийняли першокласників. Учні 1-А та 1-Б класу  розказували правила та закони Країни Барвінкової, а  Барвінок вручив  їм емблеми  « Ми - барвінчата». Вітаючи їх у своїй країні, побажав  успіхів та натхнення у захоплюючій мандрівці стежкою «Моя Україна». 

Свято закінчилось, а подорож Країною Барвінковою триває.

Views: 678 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.11.2014 | Comments (0)

За сприянням  Тернопільського міського клубу « Відродження нації» 17 листопада у Теребовлянському НВК відбувся тренінг на тему   

              « Молодь проти торгівлі людьми».

         Участь в тренінгу прийняли учні VI ( 10) класу гімназійного відділення. Основним завданням даного заняття було: підвищити обізнаність учасників з проблемою торгівлі людьми, підвищити мотивацію дітей щодо реалізації себе в Україні. 

Views: 519 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.11.2014 | Comments (0)


В дошкільній групі «Рукавичка» відбулося Свято осені.  Хлопчики і дівчатка вирушили до чарівного лісу шукати  красуню Осінь. По дорозі їм зустрілися – волохатий Ведмідь, для якого малята виконали пісеньку «Осінь пензлика взяла», весела Курочка, для якої дітки затанцювали танець «Малинове варення».  Сама Осінь  радо вітала маленьких артистів і подарувала їм смачні та корисні подарунки, загадала цікаві загадки.

Ще вихованці «Рукавички» запросили нас на великий осінній город,у гості до Гарбуза та його великої  родини. Присутні  на святі, батьки та гості  щедрими оплесками оцінили музичні номери  «Ходить гарбуз по городу», «Осінній дощик», «Щедра осінь». Діти із захопленням виступали на «великій»  сцені,  та найбільше їм сподобалась фінальна пісня «Діти України», яку разом з ними виконала вихователь Тихоліз Ю.П.

Активними учасниками свята стали батьки вихованців «Рукавички». Виставка малюнків «Осінь нашими очима», намальованих мами разом з дітьми вдало доповнювала святкове оформлення залу. А мами  Шафрановича В., Котика О, Левка Д., Верхоляк В., Мочарного М.,

Багрій А. , проявили неабияку майстерність виготовивши художні композиції з осінніх овочів та фруктів. 

Views: 513 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.11.2014 | Comments (0)

Урок мужності « Україна – це я»

Розпочався урок мужності  молитвою за Україну. Дівчинка-ангел звернулася до Всевишнього: «Отче всемогутній! Захисти наш рідний край!», а жінка-українка закликала всіх будувати реальну країну: єдину, соборну, живу Україну, що гордо крокує в своє майбуття.

А далі всі проринули у важкі сторінки нашої  сучасної історії: Революцію гідності, Євромайдан, події на південному Сході країни. Усі разом пережили заново події на Майдані: ніч з 29 на 30 листопада, де влада застосовувала силу для витіснення людей з Майдану; «Марш мільйонів» - Народне Віче, у якому брали участь понад мільйон учасників; мобілізацію на Майдані Незалежності; викрадення, катування, тортури з роздяганням та фотосесіями на морозі, вбивство активістів та загибель перших протестувальників – Сергія Нігояна та Михайла Жизевського.

Частину історії присутні прослухали із уст учасників Майдану та волонтерів із штабу супротиву О. П. Стадник та М. П. Шевчука, які із сльозами на очах ділилися пережитими, побаченими подіями. Дух патріотизму, волелюбності, чесності, милосердя зуміли передати волонтери школярам своїми спогадами про жахіття подій, які відбуваються на Сході.

Душевні переживання, тривоги, емоції задокументовані для нащадків у формі поезії, прочитали автори – вчитель історії Л. Л. Городиський, учениця Л. Соха.

< ... Читати далі »
Views: 537 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.11.2014 | Comments (0)

    В Теребовлянському НВК відбулась учнівська конференція, присвячена   150-річчю з Дня народження отця-митрополита Української Автокефальної Православної Церкви Василя Липківського. Підготували конференцію учні 8 класу слабозорого відділення під керівництвом вчителя ОХЕ  - Сивак О.М.

 

Views: 545 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.11.2014 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net