Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 19.04.2024, 01:42

Головна » Англійська мова-Per Aspera Ad Astra
« 1 2 3 4

У середу 16-го березня 2016 року вчитель англійської мови Теребовлянського НВК Шміло О.А. мала чудову нагоду відвідати методичний захід “Spice Up Your Exam Preparation with Oxford University Press”, організований “Представництвом Oxford University Press” та Тернопільським обласним комунальним інститутом післядипломної освіти.

Голова представництва Oxford University Press  Анна Морріс провела тренінг, на якому ознайомила присутніх із завданнями для аудіювання при підготовці до ЗНО. Методист представництва Oxford University Press у Західній Україні Лариса Сичивиця розповіла про основні етапи підготовки до творчих письмових завдань, які представлені на ЗНО, провівши методичний тренінг на тему “Fast Track to Writing Success”. Усі присутні почерпнули для себе багато корисної інформації і подякували представникам за надзвичайно цікавий методичний захід. Закінчилась дана акція розігруванням методичної літератури серед учасників тренінгу, яке провели представники Oxford University Press.

Category: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Views: 444 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 16.03.2016 | Comments (0)

15-го березня учні 11-го класу скористалися унікальною можливістю пройти онлайн тестування з англійської мови від видавництва "Макміллан " розроблене спеціально для учнів випускних класів. Дане тестування дало змогу вчителям Стецько Н.Б. та Погорілій О.С. перевірити рівень підготовки своїх учнів до ЗНО та ДПА з англійської мови. Кількість балів набраних під час тестування автоматично переводилась в оцінку за 12-бальною системою. Приємно зазначити, що учасники тестування на 39 запитань із 40 відповіли правильно і отримали високий бал-11.

23 березня відбудеться вебінар на тему: «Результати тестування від видавництва "Макміллан". Аналіз типових помилок». Під час вебінару можна буде дізнатись про загальні результати онлайн-тестування. Будуть проаналізовані типові помилки, яких припустилися учні, а також надано поради щодо шляхів їх усунення.

 

 


14.03. вчителі методичного об’єднання іноземних мов та випускники школи взяли участь у вебінарі "Техніка проведення онлайн тестування" присвяченому онлайн тестуванню для учнів 10-11 класів від видавництва "Макміллан". Вебінар тривав з 16.00 до 17.00 години за українським часом. Під час вебінару презентатор Інна Нестоїтер, методист видавництва, вчитель вищої категорії, ознайомила учасників з вимогами щодо реєстрації для проходження тесту вчителю та учням; також слухачі дізнались з чого складається тест та де і як можна побачити результати. Даний вебінар можна ще раз переглянути в архіві на сайті www.macmillanukraine.com у розділі "Заходи", далі "Архів".


      Виставка «Освіта в Канаді 2016» - ексклюзивна подія, втретє організована Посольством Канади в Україні. Відвідати виставу запрошуються учні шкіл та їх батьки, студенти, представники навчальних закладів та всі охочі дізнатись про освітні можливості в Канаді та поспілкуватись із представниками канадських шкіл, коледжів та університетів. Виставка подарує відвідувачам враження та відчуття подорожі до Канади у межах України. Це можливість дізнатися не тільки все про освіту, а й про особливості життя в Канаді: поспілкуватися з канадцями та знавцями канадської культури, ознайомитись із цікавими та необхідними фактами для комфортного проживання в країні, послухати розповіді українських студентів, які вже побували у Канаді, скуштували традиційні страви, зокрема всесвітньо відомий кленовий сиром із самого Квебеку, отримати найбільш актуальну інформацію про тарифи на авіаквитки тощо. Окрім цього, на відвідувачів чекають ексклюзивні акційні пропозиції від навчальних закладів Канади, сертифікати на складання тесту TOEFL та розіграш призів від партнерів виставки.

            Організаційний партнер виставки – «Studentland».

            Реєстрація для участі проводиться на сайті виставки www.fair.educanada.com.ua

Розклад ... Читати далі »

Category: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Views: 505 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.01.2016 | Comments (0)

Надворі люті морози, але це не завада талановитим учням Теребовлянського НВК та їх наставникам наполегливо працювати на шляху до поставленої мети. Так вчитель французької та англійської мов Шміло О.А щоденною кропіткою працею готує ученицю 10-го класу Василину Павловську до участі у ІIІ-му етапі учнівських олімпіад з французької мови, яка відбудеться 24-го січня; вчитель англійської мови Стецько Н.Б. та учениця 11-го класу Демчук Аліна працюють над написанням наукової роботи та готуються до участі у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук, перший етап якого відбудеться 23-го січня. Аліна вже два роки поспіль брала участь у роботі МАН та отримала диплом ІI ступеня.

Тож бажаємо нашим учасникам і їх наставникам бажаного успіху на обласному рівні!


        18 січня 2016р. відбулося методичне об’єднання вчителів іноземної мови, на якому було обговорено заходи, які необхідно провести у 2016році, який відповідно до Указу президента нашої держави №641/215, оголошено Роком англійської мовив Україні. Заступник директора з іноземних мов Бодак С. В. ознайомила присутніх із програмою «Go Global» та повідомила про функціонування мовного літнього табору на базі закладу у 2016р.

Category: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Views: 465 | Added by: Семків_Юрій | Date: 19.01.2016 | Comments (0)

     Новий 2016 рік розпочався для вчителя англійської мови Стецько Н. Б., досвідченого вчителя-методиста, з підготовки учня V-го класу гімназії Білінського Віталія до обласної олімпіади, яка відбудеться 31 січня 2016р. Учитель працює за особливою методикою, розробленою для роботи з обдарованими дітьми. Щоденна кропітка праця над формуванням чотирьох видів мовленнєвої діяльності, над лексичним та граматичним матеріалом, нетрадиційний та індивідуальний підхід до школярів дає результати. Четверо учнів Наталі Богданівни стали переможцями ІІ етапу учнівських олімпіад з англійської мови у цьому навчальному році. А успіх учителя – це успішні учні!

Тож нехай у рік англійської мови завітає перемога у наш навчальний заклад!

Category: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Views: 449 | Added by: Семків_Юрій | Date: 12.01.2016 | Comments (0)

        16 грудня 2016 року в Теребовлянському НВК відбувся районний семінар вчителів  іноземних мов. Учні гімназії щиро привітали гостей зі святом та розповіли про історію навчального закладу 4 мовами: англійською, німецькою, польською та французькою. Гості були приємно вражені знаннями гімназистів іноземних мов. Заступник директора з іноземних мов Бодак С. В. презентувала роботу навчального закладу щодо вивчення іноземних мов та співпраці гімназії з Міжнародними організаціями.

Відкриті уроки для гостей провели : вчитель німецької мови

Вівчарик М. П. та вчитель англійської мови Кокайло Н. М.

Вчитель Кокайло Н. М. провела майстер клас для вчителів англійської мови «Навчання говоріння на уроках англійської мови». Вона продемонструвала фрагмент уроку у 8 класі на тему: “Education in Great Britain and Ukraine”, в якому використала різні види завдань для розвитку навчання говоріння. 

Урок передбачав застосування лексичних конструкцій із теми «Education», вивчених на попередніх уроках; розвиток соціокультурної компетенції; вироблення системи мовленнєвих умінь і навичок; розвиток проектної діяльності учнів та створення психологічної готовності до спілкування в різних ситуаціях.;

Для проведення уроку Наталя Михайлівна використала наочність, відеоматеріали, мультимедійну презентацію та різноманітний дидактичний матеріал.

Урок проходив у п ... Читати далі »

Category: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Views: 481 | Added by: Семків_Юрій | Date: 23.12.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net