Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 26.04.2024, 17:24

Головна » 2015 » December » 23 » Семінар з іноземних мов
09:36
Семінар з іноземних мов

        16 грудня 2016 року в Теребовлянському НВК відбувся районний семінар вчителів  іноземних мов. Учні гімназії щиро привітали гостей зі святом та розповіли про історію навчального закладу 4 мовами: англійською, німецькою, польською та французькою. Гості були приємно вражені знаннями гімназистів іноземних мов. Заступник директора з іноземних мов Бодак С. В. презентувала роботу навчального закладу щодо вивчення іноземних мов та співпраці гімназії з Міжнародними організаціями.

Відкриті уроки для гостей провели : вчитель німецької мови

Вівчарик М. П. та вчитель англійської мови Кокайло Н. М.

Вчитель Кокайло Н. М. провела майстер клас для вчителів англійської мови «Навчання говоріння на уроках англійської мови». Вона продемонструвала фрагмент уроку у 8 класі на тему: “Education in Great Britain and Ukraine”, в якому використала різні види завдань для розвитку навчання говоріння. 

Урок передбачав застосування лексичних конструкцій із теми «Education», вивчених на попередніх уроках; розвиток соціокультурної компетенції; вироблення системи мовленнєвих умінь і навичок; розвиток проектної діяльності учнів та створення психологічної готовності до спілкування в різних ситуаціях.;

Для проведення уроку Наталя Михайлівна використала наочність, відеоматеріали, мультимедійну презентацію та різноманітний дидактичний матеріал.

Урок проходив у постійному англомовному діалозі з учнями. Використаний метод бесіди, який спрямовував учнів на проведення аналізу, порівнянь, а також ситуативні вправи, робота в групах, рольові ігри, інтерактивні методи, такі як «Мікрофон», «Асоціативний кущ», «Ажурна пилка» застосувались для вдосконалення знань,умінь і навичок учнів.

Школярі під час уроку проявляли високий інтерес і активність. Присутніх вразив темп мовлення та лексичний запас учнів даного класу.

          Нетрадиційний урок із використанням інноваційних технологій провела Вівчарик М. П. для учителів німецької мови. Вона об’єднала для роботи два класи гімназії III та VI, обравши тему “Wir Reisen Gern”. Віртуально учні здійснили подорож до Лондона із їхньою вчителькою англійської мови Погорілою О. С. та розповіли про це іншим учням за допомогою Skype. Учні дізнались багато нового про Берлін, переглянувши відео про це місто. Школярі спілкувалися двома мовами – англійською та німецькою. Цікавими були підготовані ними презентації про Теребовлю та поїздку до Польщі, їхні відгуки про фільм «Визначні пам’ятки Берліну». Найбільше гостям сподобались сюжетно-рольові ігри «У кафе» та «В готелі».

Марія Петрівна вміло поєднала різні види роботи та різні рівні навченості учнів німецької та англійської мов.

Гості були вдячні за цікаві уроки та незабутній досвід, яким поділилися учителі іноземних мов гімназії.

Категорія: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Переглядів: 483 | Додав: Семків_Юрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net