Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  November 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 02.05.2024, 14:03

Головна » 2016 » November » 15 » Американська фольк-музика з Беннеттом та Едіт (штат Мен, США)
20:50
Американська фольк-музика з Беннеттом та Едіт (штат Мен, США)

Нещодавно до нашої школи завітали Беннет Конесні та Едіт Голер – молоді американці, які присвятили себе збереженню старовинної, але живої традиції американської фольк-музики, якою вони професійно займаються майже все своє життя.

На концерті Беннетта і Едіт школярі змогли послухати пісні, які вони ніколи не чули раніше, у їхньому чудовому виконанні, а також спробувати грати на банджо, гітарі чи скрипці. У свою чергу учні заспівали для гостей українську пісню “Ти ж мене підманула, ти ж мене підвела”, а учениця 8 класу Катерина Гичко виконала музичний твір на скрипці.

Беннет та Едіт співають пісні з усіх кутків США і грають старовинні танцювальні мелодії на різних музичних інструментах, таких, як гітара, банджо, скрипка та контрабас. Але їхній особливий інтерес – це пісні, які в усьому світі співають під час роботи – так звані worksongs (робочі пісні). Після закінчення коледжу Беннетт отримав надзвичайно престижну стипендію Томаса Уотсона, яка дозволила йому цілий рік подорожувати світом, вивчаючи робочі пісні трьох континентів.

Цікавість Беннетта і Едіт до робочих пісень має і цілком практичний аспект. Вони володіють невеликою сімейною фермою «Duckback Farm” у штаті Мен, де вони вирощують часник, чай і кулінарні трави. І, звичайно, під час роботи вони співають і навчають співати інших. Кожного року вони запрошують до себе всіх бажаючих попрацювати на свіжому повітрі і навчитись нових пісень.

Едіт походить з легендарної у штаті Мен родини Голер, де всі її члени змалку виступають на сцені, співаючи і граючи традиційну американську музику. Крім того, вона – архітектор за фахом і також працює в цій галузі.

А разом вони мають ще півдесятка хобі, починаючи з вітрильних кораблів (свою професійну діяльність Беннетт розпочав юнгою на вітрильному кораблі) і закінчуючи паперовими витинанками, які створює Беннетт.

 

Категорія: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Переглядів: 477 | Додав: Роман_Миколайович | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net