Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  November 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 21.05.2024, 13:28

Головна » 2016 » November » 1 » Змінимо країну разом
09:33
Змінимо країну разом

В рамках проекту обміну  педагогами між Тернопільською, Львівською та Луганською областями  «Змінимо країну разом»   до навчально-виховного комплексу завітали гості зі Сходу : Лапаєва Олена, вчитель початкових класів Красноріченської ЗОШ І – ІІІ ступенів Кремінської районної ради та Марія Лазарєва, вчитель англійської мови Містківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сватівської районної ради.

В стінах  нашого навчального закладу педагоги з Луганщини побували двічі.

23 жовтня 2016 року вони мали можливість переглянути виступи учасників районного фестивалю конкурсу патріотичної пісні, прози та поезії «Свята Покрова» . Після цього вчитель історії НВК Леон Городиський  провів для них екскурсії до Підгірянського монастиря та Теребовлянського замку. Незважаючи  на дощову погоду  гості з цікавістю знайомились з історією Теребовлі.

 

Вдруге учні та педагоги школи зустрічали нових друзів 28 жовтня 2016 року. В актовому залі зібрались дорослі та діти.  Директор НВК, Архитко О.В., представив присутнім  гостей , а десятикласники  гімназії зустріли їх щирими поетичними та пісенними рядками. Заступник директора школи з іноземної мови, Бодак С.В., зробила презентацію навчально-виховного комплексу.

Далі Олена Сергіївна  мала можливість побувати на уроці  читання в 2 класі спеціалізованої початкової школи  на тему: , вчитель Кріль Г.Й.

Марію Олександрівну запросили до себе на урок англійської мови третьокласники , вчитель Шміло О.А.

 Після відвідування уроків педагоги мали можливість обмінятись досвідом з педагогами навчально-виховного комплексу  під час засідань кафедри початкових класів, керівник Куліковська О.І., та кафедри іноземних мов, керівник Стецько Н.Б.  Під час зустрічі гостей в школі була присутня методист  з початкової освіти районного методичного кабінету Лазорчик І.Б.

Вихованці дошкільних груп "Рукавичка" та "Веселка" продемонстрували гостям "Свято Осені" (вихователі Семків О.Б., Томчишин О.Б.)

Для вчителів була організована екскурсія до шкільного музею. Іноземними мовами  учні НВК ознайомили гостей з історією навчального закладу.

Продовженням знайомства стала  екскурсійна поїздка в печеру Кришталеву с. Кривче Борщівського району.  На згадку про зустріч  в Теребовлянському НВК гостям вручили пам’ятні сувеніри

Переглядів: 607 | Додав: Юлія_Тихоліз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net