Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  October 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 18.04.2024, 09:15

Головна » 2015 » October » 09

     6 жовтня 2015 року учні 10,11,12 класів Теребовлянського НВК разом із своїми  наставниками відвідали районний центр зайнятості. Спеціалісти з профорієнтаційної роботи Мальована Людмила і Баб’як Тетяна розповіли старшокласникам про розвиток сучасного ринку праці, про різні професії (спеціальності) та їхні вимоги до людини; провели тестування з метою вибору напрямів професійної діяльності, які найбільше відповідають їхнім психологічним особливостям.

 Учні дізнались, що за сприяння державної служби зайнятості вони зможуть отримати кваліфіковані консультації, пов’язані з працевлаштуванням, а також профорієнтаційні послуги, в тому числі профдіагностичні. 

 

Views: 439 | Added by: Семків_Юрій | Date: 09.10.2015 | Comments (0)

      У європейський День мови 08.10.2015р.  у Теребовлянському НВК відбулось відкрите методичне об’єднання вчителів – словесників, під час якого філологи виступили перед аудиторією з доповідями ( Миколаїв Л.В. – доповідь « Хмарні технології на у4роках української мови та літератури»; « Використання ІКТ у навчальному процесі» - Кравчук Г.В., а завкафедрою                  Туркула Л.В. ознайомила колег із методичними рекомендаціями щодо викладання української мови , літератури та зарубіжної літератури у 2015 – 2016 н.р. і тими змінами, які відбулись у програмах з певного предмета .   

Закінчилося дане  засідання вчителів – філологів презентацією творчого доробку вчителя математики Шкварка Р.П., який репрезентував збірку віршів « Дякую, мамо, за цвіт яблуневий і осені барви.»На завершення звучала пісня Твердохліба Б.А. « Осене, осене..» на слова Романа Петровича Шкварка.

 

Views: 466 | Added by: Семків_Юрій | Date: 09.10.2015 | Comments (0)

Навчальне заняття учнів – членів гуртка « Юний рятувальник» в Теребовлянській пожежній – рятувальній частині

     Сьогодні настала гостра потреба у комплексному підході до національно – патріотичного виховання учнів. Школа, позашкільні організації, органи державної влади, сім’я повинні формувати у молодого покоління високу патріотичну свідомість, почуття вірності, любові до Батьківщини, готовності до виконання громадянського обов’язку із за захисту національних інтересів.

Уже 2 роки в Теребовлянському НВК працює гурток національно – патріотичного спрямування «Юний рятувальник»  7 жовтня члени гуртка разом з керівником Лось  Л.О. , вихователем Кравець Л.Д. ознайомились із роботою Теребовлянської пожежно – рятувальної частини,її підрозділами.

Професійно і методично працівники пожежної частини розповіли дітям про небезпечну роботу, пов’язану із порятунком людей та їх майна.

Впроваджуючи Концепцію національно – патріотичного виховання  в життя , сподіваємось і надалі співпрацювати з працівниками пожежної частини, громадськими організаціями.

Views: 521 | Added by: Семків_Юрій | Date: 09.10.2015 | Comments (0)

У своєму зверненні до Верховної Ради  президент України П. Порошенко зазначав, що планує оголосити 2016 рік - роком вивчення англійської мови. «Щоб не бути глухим і німим в сучасному світі, треба володіти мовою глобального спілкування - англійською. І зараз ми готуємо програму цієї глобалізації - розширення і можливості для її вивчення», - заявив П.Порошенко.

Україна визначила пріоритет зовнішньоекономічної політики, підписавши Угоду про Асоціацію із ЄС у 2014 році.  Вивчення іноземних мов є одним з ключових пріоритетів внутрішньої політики ЄС.

Міжнародна тренінгова компанія "Education First" оприлюднила результати дослідження рівня володіння англійською мовою в 63 країнах світу. На жаль, за даними рейтингу, Україна посіла 44-те місце. Краще за українців знають англійську навіть росіяни (36-те місце).

У зв’язку з цим вчителі англійської провели засідання, на якому  керівник МО Стецько Н.Б. ознайомила вчителів з Національною програмою вивчення та популяризації іноземних мов GO GLOBAL (National Foreign Langu ... Читати далі »

Views: 480 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 09.10.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net