Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  November 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 19.04.2024, 02:50

Головна » 2017 » November » 16

«Даючи знання, не відбирай здоров’я» - під таким гаслом 16 листопада пройшло бінарне тренінгове заняття з педагогами на тему «Робота вчителя в умовах інклюзивного навчання».

Тренінг провели заступник директора Теребовлянського НВК  Ковалінська І.І., шкільний              лікар-офтальмолог Олещук І.І. та вихователь слабозорого відділення Боднарчук Г.Б.

В ході заняття  Ковалінська І.І. повідомила учасникам  цікаву і корисну інформацію про специфіку інклюзивного навчання та людей з особливими освітніми потребами (зокрема вадами зорової функції), лікар Олещук І.І. закріпила з педагогами теоретичні та практичні навички корекційної роботи з слабозорими дітьми (вправа «Очі по різному бачать»), вихователь Боднарчук Г.Б. провела  вправи, які дали можливість учасникам відчути психологічний і фізичний стан дітей з порушенням  зору  («Шикуйсь», «Не такий, як всі», «Творче бачення),а також фізкультхвилинки для зняття фізичної та емоційної втоми. 

Своєрідним підсумком заняття стала вправа «Бінго», пі ... Читати далі »

Views: 441 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 16.11.2017 | Comments (0)

Третій день тижня біології і хімії – інтелектуальний. Цього дня пройшов відкритий урок хімії у V класі на тему: “Якісні реакції на окремі аніони. Значення якісних реакцій». Під час уроку учні не тільки показали свої теоретичні знання, але й вміння застосовувати їх на практиці під час виконання лабораторних дослідів.

До VІIІ Міжнародної природознавчої гри «Геліантус» в нашій школі залучено учнів 3-А, 5, 7, ІІІ, V, VІ класів. Під час проведення гри учні розв’язували завдання з розділів «Житло», «Їжа», «Техніка». Щороку кількість учасників гри зростає, дітям це цікаво, вони розширюють власний кругозір.

Родзинкою дня стало проведення інтелектуальної гри «Біологія +», в якій взяли участь команди старшокласників – V,VІ, VІІ класів. Гра пройшла динамічно, весело, цікаво, учні проявили свої знання, кмітливість та винахідливість при виконанні завдань з біології та інших природничих наук. Найкращими інтелектуалами школи стала команда «Домінанта» VІІ класу у складі: капітан команди – Яворська Марія та учасники: Маркевич Анна, Заверуха Діана, Кладочна Вікторія, Кішеня Борис.

Дякуємо учням за активність ... Читати далі »

Views: 570 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 15.11.2017 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net