Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  November 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 26.04.2024, 00:37

Головна » 2017 » November » 21

Чудовий подарунок спілкування англійською мовою з носіями мови зробили містер Роджер Брінд, волонтер, уродженець Уельсу, викладач історії, колишній директор школи у валлійському містечку Кадіф, та пан Томаш Мадараш, доктор філософії, професор університету міста Мішкольц, що знаходиться в Угорщині, завітавши у гості до вихованців та вчителів англійської мови НВК. Містер Роджер вже відвідував наш заклад минулого року і пообіцяв знову завітати до нас у листопаді. І дотримав свою обіцянку. Цьогоріч зустріч відбувалась у два етапи. Першого дня – для учнів, під час якої містер Роджер розповів про традиції святкування Дня Пам’яті у Великій Британії. Не менш захоплюючим був виступ пана Томаша, який навів цікаві факти про воду та наголосив на актуальності проблеми щодо нестачі чистої питної води на планеті. Наступного дня зустріч відбулась із вчителями шкіл району, під час якої обговорювались питання підвищення мотивації учнів у вивченні іноземних мов. Розповідь супроводжувалась світлинами та презентаціями, що давало можливість здійснити віртуальну мандрівку Туманним Альбіоном.

Заступник директора з іноземних мов Бодак С.В. від імені усіх вчителів висловила щиру подяку містеру Роджеру Брінду та пану Томашу за неймовірно захоплюючі розповіді і вручила символічні подарунки. Учень 5-го класу гімназії Мокрицькицй Максим презентував музичний дарунок – гру на саксофоні, а Марічка Яворська сердечно подякувала від імені усіх учнів.

... Читати далі »

Category: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Views: 422 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 21.11.2017 | Comments (0)

21 листопада 2017 р. у 1-Б класі була проведена виховна година

з елементами тренінгу на тему: «Причини виникнення пожеж. Безпечна поведінка у школі та вдома». Цей захід мав на меті ознайомити дітей з причинами виникнення пожеж та з елементарними правилами протипожежної безпеки; сформувати у молодших школярів навички правильного користування сірниками та електрообладнанням; виховувати повагу до професії пожежника.
Впродовж заходу діти дізнались, що вогонь може бути не лише другом, але і нести за собою велику небезпеку.
Школярі підготували віршовані правила протипожежної безпеки, вивчили номери екстрених служб, з цікавістю переглянули відеоролики на дану тему.

Views: 387 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 21.11.2017 | Comments (0)


    21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, який об'єднав дві знакові події у новітній історії країни - Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року. У 2 - Б класі з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи проведено урок на тему: "Україна гідна Свободи". Вчитель Верхоляк Н.С. ознайомила учнів з історією виникнення свята; пояснила поняття "гідність"  та "свобода"; розповіла про події тих років та про загиблих у боротьбі за свободу і цілісність України. Учні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та запалили свічку пам'яті.

Views: 466 | Added by: Семків_Юрій | Date: 21.11.2017 | Comments (0)

    15 листопада в рамках тижня правовиховної роботи, вихователь  2-б класу Лісна М.В.  провела «гру-подорож сторінками казок до Країни Права».

Дитя моє, права дитини

ти мусиш вивчити сумлінно.

Це так потрібно, так важливо

напевне знати в наші дні:

коли з тобою справедливо ... Читати далі »

Views: 434 | Added by: Семків_Юрій | Date: 21.11.2017 | Comments (0)

Пропонуємо вашій увазі завершальний фоторепортаж тижня біології і хімії, куди ввійшли світлини, що залишились за кадрами.

Приємного перегляду і хороших спогадів!

Views: 397 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 20.11.2017 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net