Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 19.04.2024, 13:21

Головна » 2018 » November » 15

15 листопада 2018 року в рамках декади правовиховної роботи було проведено у 7 класі вікторину «Вчинки та правопорушення казкових героїв» соціальним педагогом Теслюк О.В.

Учні мали можливість ознайомитися з видами відповідальності за правопорушення у сфері правового виховання та юридичної освіче­ності. А за допомогою вікторини мали можливість пригадати улюблені казки «Колобок», «Снігова королева», «Вовк і семеро козенят», «Буратіно», «Попелюшка», «Дюймовочка». Учні назвали та проаналізували всі правопорушення казкових персонажів до героїв казок і вірно назвали види відповідальності за їхні вчинки.

Views: 346 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 15.11.2018 | Comments (0)

 

15 листопада учні 2-10 класів Теребовлянського НВК взяли участь у IX Міжнародній природознавчій грі «Геліантус – 2018» . Мета конкурсу – формування в учнів цілісного уявлення про природу і наукового світогляду на основі знань з фізики, хімії, біології, географії, зацікавленості природними явищами; розвиток дослідницьких здібностей учнів. Цього року 56 учнів виявили бажання перевірити свої знання з різних природничих дисциплін і дізнатися щось нове, розширити власний кругозір. Бажаємо учасникам успіхів і показати найкращі результати!

Views: 457 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 15.11.2018 | Comments (0)

В рамках декади правовиховної роботи та з метою забезпечення формування чітких уявлень учнів про межі дії Кримінального кодексу, ознайомлення з основними розділами і статтями документу, завданнями та видами кримінальної відповідальності неповнолітніх; виховання почуття високого рівня правомірної поведінки, усвідомлення і розуміння своїх вчинків та відповідальності за свої дії 15 листопада 2018 року соціальний педагог провела у 10 класі годину спілкування на тему: «Знайомство з Кримінальним Кодексом України».

Протягом заходу учні опрацьовували теоретичний матеріал, розв’язували правові задачі, обговорювали ситуації із завданням визначення міри покарання.

Views: 375 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 15.11.2018 | Comments (0)

15 листопада 2018 року в рамках декади правовиховної роботи психологічна служба НВК для учнів 5-12, I-VII класів провела захід на тему: «Крадіжка: правові аспекти настання адміністративної та кримінальної відповідальності».

Практичний психолог Гайва Ж.Й. наголосила, що проблема злочинності неповнолітніх завжди актуальна для суспільства. Вона ознайомила присутніх про причини вчинення крадіжок дітьми. Що чи хто спонукає їх йти на такий вчинок. Навела методи попередження та уникнення скоєння крадіжок неповнолітніми.

Соціальним педагогом Теслюк О.В. було наведено положення Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України щодо вчинення різних видів правопорушень і злочинів та відповідальність за їх вчинення. Було окреслено особливості настання адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх осіб.

Проведення даного заходу мало превентивний характер, адже краще запобігти вчиненню злочину, ніж «пожинати» несприятливі наслідки його вчинення.

Views: 376 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 15.11.2018 | Comments (0)

15.11.2018р. у 4-Б класі Теребовлянського НВК класним керівником Яворською Г.С. було проведено заняття з елементами тренінгу «Попередження насильства та булінгу в  школі».  Учні познайомилися з явищем «насильства», «булінгу» та способами вирішення конфліктів, практикувалися застосовувати отримані знання на практиці, проявляли вміння презентувати свої особистісні якості, малювали асоціації до слова «булінг», вирішували конфліктні ситуації у казках.

Views: 325 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 15.11.2018 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net