Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 19.04.2024, 02:29

Головна » 2018 » November » 28

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 28.11.2018 року було проведено соціальним педагогом Теслюк О.В. заняття з учнями 6 класу на тему: «Як протидіяти тиску однокласників».

Заняття сприяло формуванню впевненої поведінки учнів, попередженню проявів булінгу, умінню протидіяти негативному впливові однолітків, розпізнавати маніпуляції та протидіяти тиску в суспільстві, розрізняти позитивні й негативні соціальні впливи.

Views: 377 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 28.11.2018 | Comments (0)

Мала Академія Наук

«Шлях досконалої науково-дослідницької роботи через співпрацю творчого учня, викладача і науковця»

 

28 листопада 2018 року викладачі Теребовлянського НВК Миколаїв Л.В. та Стецько Н.Б. взяли участь у обласному семінарі-практикумі для викладачів секцій української мови та літератури, іноземних мов, мистецтвознавства та зарубіжної літератури з питань удосконалення роботи і підготовки учнів-членів обласного відділення МАН України до участі у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт.

Семінар-практикум було організовано і проведено відділенням філології та мистецтвознавства на базі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

Мета і завдання семінару полягали у розширенні знань з теоретичних мовознавчих питань, наданні наукових консультацій, рекомендацій щодо організації науково-дослідницької діяльності; огляді основних аспектів щодо написання науково-дослідницьких робі ... Читати далі »


Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net