Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  November 2017  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 25.04.2024, 17:09

Головна » 2017 » November » 21 » Міжнародна співпраця
20:20
Міжнародна співпраця

Чудовий подарунок спілкування англійською мовою з носіями мови зробили містер Роджер Брінд, волонтер, уродженець Уельсу, викладач історії, колишній директор школи у валлійському містечку Кадіф, та пан Томаш Мадараш, доктор філософії, професор університету міста Мішкольц, що знаходиться в Угорщині, завітавши у гості до вихованців та вчителів англійської мови НВК. Містер Роджер вже відвідував наш заклад минулого року і пообіцяв знову завітати до нас у листопаді. І дотримав свою обіцянку. Цьогоріч зустріч відбувалась у два етапи. Першого дня – для учнів, під час якої містер Роджер розповів про традиції святкування Дня Пам’яті у Великій Британії. Не менш захоплюючим був виступ пана Томаша, який навів цікаві факти про воду та наголосив на актуальності проблеми щодо нестачі чистої питної води на планеті. Наступного дня зустріч відбулась із вчителями шкіл району, під час якої обговорювались питання підвищення мотивації учнів у вивченні іноземних мов. Розповідь супроводжувалась світлинами та презентаціями, що давало можливість здійснити віртуальну мандрівку Туманним Альбіоном.

Заступник директора з іноземних мов Бодак С.В. від імені усіх вчителів висловила щиру подяку містеру Роджеру Брінду та пану Томашу за неймовірно захоплюючі розповіді і вручила символічні подарунки. Учень 5-го класу гімназії Мокрицькицй Максим презентував музичний дарунок – гру на саксофоні, а Марічка Яворська сердечно подякувала від імені усіх учнів.

Бажаємо містеру Роджеру Брінду та пану Томашу побільше теплих зустрічей, хороших вражень та з нетерпінням чекаємо у гості!

Категорія: Англійська мова-Per Aspera Ad Astra | Переглядів: 422 | Додав: Роман_Миколайович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net