Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  April 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 25.04.2024, 00:21

Головна » 2015 » April » 24

    23.04.2015р. у Теребовлянському НВК учителями англійської мови Стецько Н. Б. та Кокайло Н. М. було проведено у ІІІ класі гімназії позакласний захід – брейн-ринг на кращого знавця англійської мови. У грі брала участь команда хлопчиків та дівчаток. Під час проведення брейн-рингу використовувалися різноманітні різнорівневі завдання на знання мови:

- конкурс капітанів;

- музичний конкурс;

- поетичний конкурс;

- інтелектуальний конкурс;

Учні були активними учасниками гри, із задоволенням виконували поставлені перед ними завдання. Проте команда дівчат “Pretty Ladies” виявилася більш організованою, наполегливішою у досягненні поставленої мети, більш креативною, ніж команда хлопчиків “Ukrainian Otamans” і здобула перемогу. Учні продемонстрували під час брейн-рингу хороші знання англійської мови, які застосовувались у різних сферах: літературі, музиці, кіно, спорті. Усі учасники команди-переможця були нагороджені солодкими подарунками та кубком «Найкраща команда». Найактивніші гравці команд також були відзначені вимпелами.

Учасники та запрошені отрим ... Читати далі »

Views: 530 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.04.2015 | Comments (0)

          21.04.2015р. у рамках тижня іноземних мов учителі англійської мови Воробець Е.О. та Заваринська І.Ф. разом з учнями 4-А класу спеціалізованої початкової школи провели позакласний захід “Welcome to London”.

Основні події в історії міста були представлені цікавими епізодами та сценками. Діти у яскравих костюмах провели присутніх крізь часи заснування Лондона римлянами, прихід Вільяма Завойовника, події великої чуми та пожежі 1066 року, період відновлення Лондона та його сучасної величі.

Разом із відомими героями Шерлоком Холмсом та лікарем Ватсоном учні здійснили подорож найвизначнішими місцями британської столиці у пошуках чарівної скриньки, яка допоможе дізнатися про майбутнє Європи. Розповіді учнів про Букінгемський Палац, собор Святого Павла, Вестмінстерське Абатство, будинок Парламенту та інші пам’ятки Лондона супроводжувалися цікавими презентаціями, віршами та піснями.

Знайшовши чарівну скриньку, усі дізналися, що у майбутньому Європа буде континентом благополуччя та миру, а наша рідна Україна займе гідне місце серед розвинених європейських країн.

На завершення свята діти виконали пісню про мир в усьому світі “Let’s join hands for the rainbow song”.

Views: 492 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.04.2015 | Comments (0)

З 20.04. по 25.04. 2015р. у Теребовлянському НВК заплановано провести тиждень іноземних мов.

Відкриття тижня відбулося на шкільній лінійці 20 квітня заступником директора з іноземних мов Бодак С. В., яка ознайомила присутніх із планом заходів предметного тижня. Учні І та ІV класів гімназії привітали школярів із цією подією та побажали усім творчих успіхів та перемог. Також до слова були запрошені учні-гості з Лондона, столиці Великобританії, які подарували присутнім пісню англійською мовою про мир у всьому світі.

Метою тижня іноземних мов є розширити знання учнів про іншомовні країни; ознайомити з історією та традиціями цих країн; розвивати інтелектуальні та пізнавальні здібності школярів; виховувати позитивне ставлення до вивчення іноземної мови та повагу до народів Європи та світу.

Відповідно до плану предметного тижня вчителями іноземних мов організовано виставку стіннівок з висловами відомих людей англійською та німецькою мовами. Увазі учнів також буде запропоновано ребуси, кросворди та вікторини англійською мовою. Нетрадиційні уроки та позакласні заходи, конкурси презентацій та учнівських проектів, змагання на кращого знавця іноземної мови серед учнів закладу, а також екскурсії музеєм школи іноземними мовами дадуть можливість учням розкрити свої організаторські, творчі, інтелектуальні здібності та відчути себе талановитими особис ... Читати далі »

Views: 459 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.04.2015 | Comments (0)

    З 20.04 по 30.04.2015р. з метою розвитку творчого потенціалу молодших школярів, узагальнення та поширення перспективного педагогічного досвіду у Теребовлянському НВК відповідно до плану роботи закладу на 2014-2015н.р. заплановано декаду початкових класів.

Декаду, присвячену природничо-математичним предметам, було відкрито святковою лінійкою, на якій учні 4-А класу спеціалізованої початкової школи представили предмети – математику і природу під гаслом: «Математика – королева всіх наук», «Цікавий світ навколо мене». Гостями були казкові герої – Буратіно, Мальвіна та баба Яга, які ознайомили присутніх з планом проведення декади.

Складовими предметної декади є оформлення стіннівок «Математична галявина», «Будь природі другом», «Цікава природа», виставка учнівських експонатів, виготовлених власноруч з природного матеріалу, «Природа і фантазія», дитячих малюнків «А вже весна, а вже красна», «Світ очима дітей», виставка робіт учнів школи-інтернату №7 м. Миколаївки Донецької області «Схід і Захід разом!».

Під час предметної декади учителями заплановано цікаві пізнавальні уроки,  позакласні та виховні заходи, бесіди та екскурсії. Родзинкою у початковій школі буде свято «День Землі», на якому кожен клас-коман ... Читати далі »

Views: 629 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.04.2015 | Comments (0)

Христос Воскрес!

Сьогодні учні та педагоги школи одержали малюнки та вітальні листівки від дітей Миколаївської школи – інтернату № 7. Щирі слова подяки висловили вони  за передані нами для них дарунки з нагоди Великодніх  свят, які наші учні зібрали  в рамках благодійної акції, що проходила в школі, і передали для своїх друзів з Миколаєва.

 

Views: 543 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 24.04.2015 | Comments (0)

          23 квітня 2015р. вчителем «Захисту Вітчизни», помічником начальника штабу ЦЗ, Безверхнім Г. Й. проведено навчальне заняття з працівниками закладу на тему: «Використання індивідуальних засобів захисту у НС» відповідно до  листа МОН України та ДСНС від 05.02.2015р. № 1/9-55/02-1645/12 «Про заходи безпеки на можливі ризики виникнення НС, терористичних актів, диверсій, мінування». Григорієм Йосиповичем було ознайомлено працівників НВК із засобами захисту органів дихання, очей, шкіри обличчя від найпростіших до складніших від впливу ОР, РР, БЗ і СДОР. Це – протипилова тканинна маска і ватно-марлева пов’язка, респіратори Р-2 і ШБ – 1 («Пелюсток»), фільтрувальні протигази ЦП-5, ЦП-5М, ЦП-7, ЦП-7В та загальновійськовий захисний комплект (ЗЗК). Також було представлено медичні засоби індивідуального захисту: аптечку індивідуальну, індивідуальний протихімічний пакет і пакет перев’язувальний індивідуальний. Педагоги мали практичну можливість навчитися користуватися індивідуальними засобами захисту на випадок НС.

Views: 483 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.04.2015 | Comments (0)

        23 квітня 2015 року у 1-Б класі в рамках проведення  Всеукраїнської акції «Я патріот своєї країни» та тижня початкових класів відбувся відкритий урок з природознавства на тему : "Україна -- моя Батьківщина", який  провела вчитель Ярошевська М.К. На уроці використовувалися різні форми і методи роботи: вправа-гра "Закінчи речення",психогімнастика, складання асоціативного куща, відгадування загадок, декламування віршів, перегляд презентації про Україну, робота з підручником  та зошитом ,з географічною картою. Метою уроку було не лише розширити знання дітей про край, де вони народилися , але й виховання патріотизму, зокрема під час роботи з картою вчитель продемонстрував учням місце розташування України та країн-сусідів, показав  Донецьку та Луганську область , де відбувається антитерористична операція  , наголосив учням, що народ України від заходу до сходу єдиний і жоден ворог не в змозі її розділити. Урок завершився піснею про Україну,яку виконала учениця 1-Б класу Вішка Надія.

 

Views: 539 | Added by: Семків_Юрій | Date: 24.04.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net