Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар
«  April 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 18.04.2024, 05:27

Головна » 2015 » April » 27

27.04 2015р. відбулося інтегроване  розвивальне заняття у дошкільній  групі «Веселка»  та презентація творчого проекту учнів 10-го класу спецшколи-інтернату  з трудового навчання « Іграшкова кухня для дошкільної групи » відповідно до модуля     « Дизайн предметів інтер’єру. Комплексний виріб». Тема  розвивального заняття -  «Формування, закріплення початкових знань і вмінь у дошкільнят  під час ігрової діяльності  та застосування у ній творчих проектів старших школярів»

Метою заходу було показати, що гра допомагає зробити процес формування та закріплення початкових знань і вмінь дошкільнят цікавим, легким та продуктивним.

 Учні 10-го класу, під час заходу, презентували свій творчий проект та подарували, виготовлену ними іграшкову кухню  дошкільнятам.

Також діти прийняли участь у сюжетно-рольовій грі « День народження», де вони виконували різні ролі, вітали іменинницю українською  та англійською мовами, повторили правила етикету та ґречності.

В межах цієї гри була також гра – е ... Читати далі »

Views: 455 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 27.04.2015 | Comments (0)

27.04.2015р. у Теребовлянському НВК  за сприянням Тернопільської  громадської організації   « Відродження нації» було проведено інтерактивне заняття в рамках проекту « Спільно проти торгівлі людьми»,  для учнів VI         ( 10) класу гімназійного відділення та настановчу сесію для вчителів, соціального педагога та  психолога.

Тренери під час проведення тренінгу спрямували свою роботу на роз'яснення учням, які саме здійснюють заходи щодо протидії торгівлі людьми та надання постраждалим необхідної допомоги.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку громадській організації  « Відродження нації» за співпрацю.

Views: 483 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 27.04.2015 | Comments (0)

     26 квітня 2015р. у Теребовлянському НВК відбулися загальношкільні збори для батьків учнів спеціалізованої початкової школи з поглибленим вивченням іноземних мов та гімназії.

Бодак С.В., заступник директора з іноземних мов, здійснила аналіз якості стану навчально-виховного процесу у 2014-2015н.р. у спеціалізованій початковій школі та гімназії. Особливу увагу нею було звернуто на роботу педагогів з обдарованими дітьми, а саме результати участі учнів у різноманітних Всеукраїнських та Міжнародних предметних конкурсах, олімпіадах з базових дисциплін та конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт у МАН, у Міжнародній програмі обміну майбутніх лідерів «FLEX» з англійської мови.

Батьків також було ознайомлено з порядком закінчення 2014-2015н.р. та проведенням ДПА у 4-х, 9-х та 11-х класах у 2015р.

На зборах розглядалися такі питання, як шляхи запобігання дитячому травматизму  у побуті; фізичне та психічне здоров’я дітей; здоров’язберігаючі технології у навчально-виховному процесі; умови для розвитку природних здібностей учнів; роль сучасної української сім’ї у вихованні дитини.

Також було окреслено ряд важливих завдань, які стоять сьогодні перед навчальним закладом і потребують ... Читати далі »

Views: 467 | Added by: Семків_Юрій | Date: 27.04.2015 | Comments (0)

             25 квітня 2015р. Теребовлянський НВК у День відкритих дверей зібрав у своїх стінах батьків та майбутніх учнів дошкільного відділення, спецшколи-інтернату для дітей з вадами зору і спеціалізованої початкової школи з поглибленим вивченням іноземних мов.

Із вступним словом виступив директор навчального закладу Михайлюк М.В. Він ознайомив присутніх з історією школи, її структурою, матеріально-технічною базою та досягненнями. Бодак С.В., заступник директора з іноземних мов, презентувала початку школу, її кадровий склад, методичне забезпечення, особливості навчально-виховного процесу. Концертне дійство підготували випускники початкової школи – учні 4-А і 4-Б класів разом зі своїми наставниками Кріль Г. Й. та Верхоляк Н. С. Задушевні «мелодії весни», вірші про Україну, запальні танці розважали гостей упродовж години. А завершальним етапом свята стали: огляд виставки малюнків, стінгазет та виробів із природних матеріалів, екскурсія  школою.

Ми чекаємо, Вас, майбутні учні та батьки! Школа радо відкриває Вам свої двері!

Views: 505 | Added by: Семків_Юрій | Date: 27.04.2015 | Comments (0)

        22.04. 2015р. у І-а класі гімназії вчителями англійської мови Погорілою О.С. і Шміло О.А. було проведено урок-гру на тему: «Подорож у чарівний світ пір року».

На уроці було використано різноманітні форми і методи роботи з учнями, а саме: мозковий штурм, незакінчене речення, роботу в малих групах, рольові ігри. Усі учні класу були задіяні до уроку, на якому учителями вміло була створена «ситуація успіху».

Юні вихованці показали чудові знання з англійської мови, вміння застосовувати їх на практиці, високий рівень володіння видами мовленнєвої діяльності. Яскраві декорації, чудові костюми дітей, класична музика створили атмосферу весняного настрою.

Як учні, так і вчителі, отримали велике задоволення від проведеного заходу.

Views: 450 | Added by: Семків_Юрій | Date: 27.04.2015 | Comments (0)

Учні Теребовлянського НВК  активно долучились до Всеукраїнської гри « Соняшник».  Загалом у ній взяло участь 85 школярів різних вікових категорій ( 8 – 11 класи).

27.04.2015 року в школі організовано урочисте нагородження переможців гри. Серед 48 учнів до гімназійного відділення ( 1 – 4 класи), Дипломами переможців нагороджено 15 учасників, Дипломами II ступеня Регіонального рівня – 5 учнів; Дипломами III ступеня Регіонального рівня – 6 учнів, сертифікатами – 22 учні.

Серед 36 гімназистів ( 5 – 11 класи) – Дипломами III ступеня Всеукраїнського рівня нагороджено – 2 учні; Дипломами  I ступеня Регіонального рівня отримали 8 учасників конкурсу, Дипломами III ступеня Регіонального рівня – 9 учнів, сертифікатами нагороджено 6 чоловік. Усі учасники гри отримали крім Дипломів та сертифікатів ще й подарунки.

Views: 480 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 27.04.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net