Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 20.04.2024, 14:06

Головна » 2015 » November » 23

     У рамках тижня правової роботи 19. 11. 2015 р. у Теребовлянському НВК проведений тренінг з учнями VII та 3-Б класів на тему “Насильство та його види”.

Насильство – серйозна проблема людства, яка не знає ні державних кордонів, ні соціального розшарування. Вона може торкнутися як бідних, так і багатих, як людей з вищою освітою, так і людей, які ніколи не вчилися. І ніхто не може пророкувати, коли і де насильство може відбутися.

Ось на такі питання учні разом з наставниками - Семків Ю. І. та Яворською І. Р. , намагалися відповісти у тренінгу та в анкетуванні, яке було проведене в заключній частині  заходу.

 

 

 

 

 

 

 

Views: 456 | Added by: Семків_Юрій | Date: 23.11.2015 | Comments (0)

 

     21 листопада  в Україні відзначається день Гідності та Свободи — на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Учні ІІІ класу не могли залишитись байдужими до цього дня, адже більшість із нас не тільки переживали за долю країни, а й підтримували людей, які брали активну участь у подіях Майдану.

     Сьогодні вихователем Безверхньою О. Г. проведено урок мужності на тему «Вільні творять майбутнє», під час якого було роз’яснено учням причини і зміст подій, пов’язаних з боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави. Присутні переглянули презентацію про Помаранчеву революцію, документальний фільм про події Революції Гідності, вшанували загиблих хвилиною мовчання.

     Але, на превеликий жаль, українська земля і сьогодні потерпає від рук російських загарбників. На Сході нашої країни проходить АТО. Учні виготовили розгортки про загиблих воїнів-земляків, які захищали нашу свободу та гідність на Майдані та воїнів, які загинули героями під час АТО. Закінчився урок виконанням гімну України та виготовленням новорічних листівок для воїнів АТО.

Views: 415 | Added by: bezverhnya_o | Date: 23.11.2015 | Comments (0)

1462 дні

710 новин

75 відео

108 771 перегляд

39 номерів газети "Нове покоління"

3 статті

10 віртуальних екскурсій

502 фотографії

8 рейтингів учня

... Читати далі »

Views: 577 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 23.11.2015 | Comments (0)

  

Щоб збагатити духовність учнів було проведено екскурсію  в с. Заздрість 11.11.2015 року  у музей Йосипа Сліпого, де сестра монахиня розказала нам про життя патріарха.

Views: 525 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 23.11.2015 | Comments (0)

Учні ІІІ(7) класу активно підтримали акцію «Зігрій теплом українського солдата – 2».

Для вояків у зоні АТО збирають теплий одяг, дощовики, засоби гігієни, консервації, гарячі напої та солодощі.

Також школярі кладуть до посилок щось таке, що зігріє не лише тіло, а й душу солдата. Діти малюють малюнки, пишуть листи, виготовляють власними руками браслети-обереги, підписують листівки аби підтримати бойовий дух тих, хто воює, береже їхній спокій та боронить кордони держави від загарбників. 

Також учні беруть активну участь у акції зі збору макулатури, кошти від здачі якої будуть передані на потреби поранених на Донбасі бійців АТО, а також у акції зі збору та переробки пластикових пляшок та окремо кришечок-закруток для протезування воїнів АТО. Попереду серйозна робота: на один якісний індивідуальний протез потрібно 80 тис. пляшок із кришками. 

Views: 538 | Added by: Наталія_Ігорівна | Date: 22.11.2015 | Comments (0)

     22 листопада 2015р. відбувся районний етап ХVI Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. 2 учнів Теребовлянського НВК стали переможцями цього конкурсу. Це – Борис Оксана, учениця 3-А класу спеціалізованої початкової школи (наставник – Дзюма Д. В., вчитель початкових класів) та Соха Лілія, учениця 10 класу гімназії (наставник – Туркула Л. В., вчитель української мови та літератури). 29 листопада вони візьмуть участь у ІІІ етапі конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Побажаємо їм успіхів!

Views: 459 | Added by: Семків_Юрій | Date: 22.11.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net