Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 18.04.2024, 06:21

Головна » 2015 » November » 25

23.11.2015р. для учнів початкової школи соціальним педагогом Теслюк О.В. було проведено інтерактивне заняття на тему: «Правова абетка». Діти мали можливість ознайомитися з міжнародними документами: Декларацією прав дитини, Конвенцією ООН про права дитини, Статутом школи, пригадати і повторити правила та обов’язки учнів. Особливий акцент було зроблено щодо правил особистої безпеки в соціумі, правил безконфліктного спілкування. Учні під час гри розвивали комунікативні здібності та формували соціальну і правову компетентності.

Views: 487 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 25.11.2015 | Comments (0)

25 листопада 2015 року в навчально-виховному комплексі відбувся районний семінар вчителів музичного мистецтва на тему: «Розвиток творчого мислення учнів на уроках  музичного мистецтва та в позаурочний час».

Учасників семінару гостинно зустріли учні та педагоги школи.

Методист районного методичного  кабінету, Любович А.В., виступив перед присутніми з доповіддю «Розвиток творчого мислення учнів на уроках  музичного мистецтва».

Заступник директора з виховної роботи Тихоліз М.В. презентувала досвід роботи керівників гуртків навчального закладу   на тему: «Розвиток творчих компетенцій   учнів  в позаурочний час шляхом організації  гурткової роботи».

В практичній частині семінару всі  присутні мали можливість переглянути  літературно-мистецьке дійство «Я свято вірю в Україну!» , яке підготували педагоги та учні школи.

... Читати далі »

Views: 483 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 25.11.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net