Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 08.05.2024, 07:24

Головна » 2021 » December » 02


Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Експлуататори отримують прибуток через контроль та експлуатацію інших людей. Ця проблема може торкнутися кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Щорічно близько 600-800 тисяч осіб у світі продають за кордон з метою експлуатації. Експлуатація може відбуватись як всередині країни так і поза її межами, а вербувальниками найчастіше є знайомі люди – ті, яким довіряють.
Соціальним педагогом Теслюк О.В. було проведено перегляд фільмів із обговореннями з учнями 9-А класу на тему: «Протидія торгівлі людьми в Україні» та ознайомлення із настільною грою «Ліза та її друзі подорожують світом».
Views: 111 | Added by: okcanatom | Date: 02.12.2021 | Comments (0)

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів  проти насильства» 1 грудня 2021 року учні 10-Б класу взяли участь у тренінгу «Конфлікти», який провели вчитель громадянської освіти Будзанівська Н.М. та класний керівник Трач Н.І. Під час заняття ліцеїсти мали можливість  познайомитись з поняттям «конфлікт», розглянули позитивні та негативні сторони конфлікту, отримали уявлення про різні види конфліктних ситуацій та стилі вирішення конфліктів, стратегії поведінки в конфлікті. Мета тренінгу:  сформувати поняття про конфлікт та його види;  виявити та обґрунтувати ефективні шляхи розв’язання конфліктних ситуацій;  сформувати у дітей  почуття єдності з колективом та спонукати їх до роботи над собою; виховувати доброзичливе ставлення одне до одного.
Views: 104 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 02.12.2021 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net