Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 09.05.2024, 01:31

Головна » 2021 » December » 03


2 грудня 2021 року  доценти кафедри англійської філології та методики навчання  англійської мови Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Бабій Л.Б., Кондратьєва Т.Б та Клименко А.О. провели  методичну майстерню з учнями та вчителями Теребовлянського профільного ліцею на тему « Громадянська освіта на уроках англійської мови». Під час воркшопу  використовувалися  різні інтерактивні  види діяльності, що активізувало учнів і спонукало їх до роботи. Зустріч пройшла в дружній та невимушеній атмосфері. Ми надіємося на плідну співпрацю з Тернопільським педагогічним університетом.
Views: 102 | Added by: okcanatom | Date: 03.12.2021 | Comments (0)





3 грудня — Міжнародний день людей з інвалідністю. Це не свято й не привід для поздоровлень. Головна мета цієї дати — закликати країни світу зробити все можливе для подальшої інтеграції людей з інвалідністю в життя суспільства, адже часто їхня дискримінація має як фізичні, так і соціальні бар’єри.

Інвалідність — не вирок. Люди з інвалідністю можуть стати і стають високоефективними членами суспільства, чудовими фахівцями своєї справи й по-справжньому життєрадісними людьми, якщо надати їм таку можливість. Все, що для цього потрібно — увага до їхніх проблем кожного дня, а не лише сьогодні.

Відео: Всеукраїнська інформаційно-просвітницька кампанія «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів». Міністерство освіти і науки України.
Views: 107 | Added by: okcanatom | Date: 03.12.2021 | Comments (0)



3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день не є святом. Цей день покликаний привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Він відзначається на основі резолюції Генеральної Асамблеї ООН, прийнятої в 1992 році. Цей день нагадує нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги та турботи, поваги, милосердя. Ліцеїсти 5 та 7-А класів мали можливість переглянути та обговорити фільм про дивовижну людину Ніка Вуйчіча, який має велику силу духу, цілеспрямованість, волю та характер та є прикладом оптимізму та жаги та любові до життя.
Views: 105 | Added by: okcanatom | Date: 03.12.2021 | Comments (0)



Стартував XII Всеукраїнський конкурс з англійської мови "Гринвіч", який проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 105 від 07.02.2013 р.
Участь у конкурсі взяли усі бажаючі учні 2-11–х класів. Загалом цьогоріч – 92 учасники. За 12 років існування конкурс "Гринвіч" став одним з найулюбленіших конкурсів  серед учнів, адже дарує можливість отримати цікаві та корисні призи, вдосконалити знання англійської мови; розширює можливості самореалізації в напрямі освоєння англійської мови для багатьох учнів у різних регіонах України.
Щиро вдячні вихованцям ліцею, які взяли участь у конкурсі, та вчителям, які його провели.

 
Views: 104 | Added by: okcanatom | Date: 03.12.2021 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net