Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 09.05.2024, 02:15

Головна » 2021 » December » 04


3 грудня 2021 року педагоги Теребовлянського профільного ліцею взяли участь у методичному вебінарі на платформі Zoom на тему «Інструментально-технологічне забезпечення формування і розвитку ключових компетентностей учнів ліцею». Під час вебінару було розглянуто такі питання: модель та структура професійної компетентності педагога; ключові компетентності випускника ліцею; компетенції «4К» (критичне та креативне мислення, комунікація і кооперація, формувальне оцінювання; інструментарій формування і розвитку ключових компетентностей учнів (ІКТ, креолізовані тексти, евент-технології); особливості впровадження компетентнісного підходу у педагогічній практиці; збагачення інструментально-методичного і технологічного арсеналу учасників з проблематики формування ключових компетентностей учнів; професійна вмотивованість до внесення змін у практику власної педагогічної діяльності.
Висловлюємо щиру вдячність організатору вебінару Петрочко Жанні Василівні, ключовому експерту проєкту «Реформування закладів інституційного догляду та виховання дітей». Сподіваємось на подальшу співпрацю.
Views: 108 | Added by: okcanatom | Date: 04.12.2021 | Comments (0)



З початком зими кожен з нетерпінням чекає подарункового ранку 19 грудня. Чи не так? Адже отримати подарунок від Миколая це заповітна мрія кожної дитини. Учні 3-4 класів ліцею також готуються до зустрічі з Чудотворцем. Отримавши від Миколая завдання у вигляді Календаря добрих справ, маленькі школярики роблять добрі вчинки, стараються якнайкраще виконати всі завдання. А Святий Миколай все бачить і обов'язково обдарує їх найкращими подарунками.
Views: 114 | Added by: okcanatom | Date: 04.12.2021 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net