Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 08.05.2024, 12:00

Головна » 2021 » November » 01


В осінню прекрасну пору в м.Харкові відбувся Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «В унісон». Через складну ситуацію в країні та карантинні обмеження, цей конкурс відбувся в дистанційній формі за підтримки:
Музичної премії «Muzikos talentų lyga» (Литва)
Національної Спілки Композиторів України.
Основною метою конкурсу була популяризація і розвиток мистецтва різних напрямків і жанрів, пошук та підтримка талановитих і обдарованих дітей.
Талановита, здібна, харизматична дівчинка Діанка Медвідь – учениця Теребовлянського профільного ліцею взяла участь в цьому конкурсі і виборола 1 місце в номінації «Вокал», категорія «Народний вокал» з концертним номером «Квітка-душа». Її перемога стала подарунком для ліцею і мистецьких керівників.
Вітаємо з перемогою! Будь завжди на високих нотах успіху, ніколи не ховай свій талант в тіні і завжди залишайся життєрадісною людиною, здатною творити справжні чудеса.

 

Views: 132 | Added by: okcanatom | Date: 01.11.2021 | Comments (0)


У зв'язку з протиепідемічними обмеженнями учні 10-11 класів, під керівництвом вчителя історії Архитко Ю.Р, підготували та провели радіогазету присвячену 103-тій річниці Листопадового чину і створення Західно-Української Народної Республіки. Листопадовий чин чи зрив, як називають цю історичну подію, відбувся у ніч із 31 жовтня на 1 листопада 1918 року, коли влада в місті перейшла до українців. Українські військові частини на чолі з Дмитром Вітовським без єдиного пострілу взяли під контроль найважливіші установи Львова та повітових міст, на які вивісили українські прапори. Ці події стали початком листопадової національно-демократичної революції в Галичині 1918 року – важливий крок на шляху до створення єдиної соборної України.
Views: 115 | Added by: okcanatom | Date: 01.11.2021 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net