Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 08.05.2024, 22:18

Головна » 2021 » November » 24


23 листопада в Теребовлянському профільному ліцеї відбувся I етап Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика серед учнів 3-4 -тих класів. Вітаємо переможців та призерів! На II етапі конкурсу ліцей представлятимуть Дошна С. (3 клас), Семків Б. (4 клас). Бажаємо успіху!
Views: 118 | Added by: okcanatom | Date: 24.11.2021 | Comments (0)



23 листопада учні  7-б класу спільно з класним керівником Каршневич Л.І. провели круглий стіл на тему «Революція Гідності», який  пройшов  під гаслом:  «Ми – не раби, і ніколи ними не будемо. Ми з гідністю маємо нести нашу культуру та традицію. Нас не можна вбивати, обкрадати та обманювати. Ми – єдина нація. Наш шлях – до європейських цінностей». Семикласники переглянули відео про події Помаранчевої революції та Революції Гідності, працювали з «Хмарою слів», виконували вправи «Асоціації», «Займи позицію».


 
Views: 112 | Added by: okcanatom | Date: 24.11.2021 | Comments (0)



23 листопада 2021 року п’ятикласники Теребовлянського профільного ліцею взяли участь у тренінгу «З чого починається дружба та вміння дружити», яке провели соціальний педагог Теслюк О.В. спільно з класним керівником Колодійчук Л.І.
Будова тренінгу: вправа «Бінго», яка сприяє груповій згуртованості учасників; мозковий штурм, складання асоціативного куща; вправа «Дружба це…», інформаційний блок; притча, яка навчає вчасно усвідомити свої помилки та спробувати знайти шляхи подолання труднощів у спілкуванні; вправа «Торбинка» для того, щоб позбутися негативних якостей, які руйнують дружбу; рефлексія для відпочинку та кращого пізнання один одного; робота в групах із життєвими ситуаціями, які стимулюють активність учнів, виробляють навички творчого, критичного мислення; вправа «Павутина», яка навчила дітей бути уважними, життєрадісними та підтримували один одного.
«Дружба – це безцінний дар, який робить щасливими тих, хто ним володіє, незалежно від труднощів життя, падінь або злетів».
Views: 112 | Added by: okcanatom | Date: 24.11.2021 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net