Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 08.05.2024, 07:37

Головна » 2021 » November » 19


Учні школи приєдналися до флешмобу #бути_гідним напередодні Дня Гідності та Свободи. Прийшли у ліцей із зав’язаною синьо-жовтою стрічкою, як символ ідентифікації українців в цей день. Створили карту гідності та свободи України
Views: 107 | Added by: okcanatom | Date: 19.11.2021 | Comments (0)



19.11.2021 у 8-Б класі Теребовлянського профільного ліцею Галиною Василівною Кравчук було проведено годину класного керівника "Безпечна дорога додому" в рамках проєкту "Безпечна країна". Учні повторили правила дорожнього руху, правила безпечної поведінки на залізниці, рекомендації до використання світлоповертальних елементів заради безпеки на дорозі, надання першої домедичної допомоги. На уроці були використані відеоматеріали з цікавими для дітей прикладами.
Views: 102 | Added by: okcanatom | Date: 19.11.2021 | Comments (0)



На передодні Всесвітнього дня дитини було проведено заняття на тему: "Права та обов'язки дітей" для учнів 7 класу Теребовлянського профільного ліцею.
Під час спілкування діти розповіли про випадки порушень прав дитини, про які вони знають або з якими стикались у житті.
Також переглянули відеоролик із поясненнями про їхні права, обов’язки та проаналізували ситуації з порушенням прав дитини на прикладі літературних творів та визначили, яке право казкового персонажа, на їхню думку, було порушено.
Педагог зазначив: "Кожна дитина має знати й реалізувати свої права. Але пам’ятайте: ваші права не мають порушувати права інших людей. Не існує прав дитини без обов’язків. Розуміння того, що ваші права пов’язані з вашими обов’язками, формує відповідальне ставлення до захисту власних прав та поваги до прав іншого».
Views: 106 | Added by: okcanatom | Date: 19.11.2021 | Comments (0)

У рамках роботи Малої академії наук вчитель Теребовлянського ліцею Стецько Н. Б. взяла участь у семінарі-практикумі для педагогічних працівників «Особливості організації дослідницької діяльності учнів», який проводив у дистанційному режимі Національний центр «Мала академія наук України».
Під час заходу відбулася загальна панельна дискусія, а також виступи спікерів за 12 науковими відділеннями Малої академії наук України.      
Прослухавши доповіді спікерів семінару-практикуму та виконавши тестові завдання, Стецько Н.Б. отримала сертифікат із зазначенням годин тематичних блоків (загальна панельна дискусія + блок наукового відділення відповідно до програми).

 

Views: 106 | Added by: okcanatom | Date: 19.11.2021 | Comments (0)



18 листопада вихованці Теребовлянського профільного ліцею взяли участь у першому турі Всеукраїнського  конкурсу з англійської мови «Мовознавець», який проводиться Горлівським інститутом іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет». Мета Конкурсу – популяризувати вивчення англійської мови серед учнівської молоді України; заохочувати школярів до поглиблення своїх знань, умінь та навичок з англійської мови, підвищувати їхню зацікавленість у вивченні цього предмету.
До другого туру запрошуються учні 5–11 класів, які за результатами першого туру отримають диплом першого ступеня. Другий тур Конкурсу проводиться виключно в режимі он-лайн. За результатами першого та другого турів Конкурсу учасники отримують дипломи (першого, другого, третього ступеня, учасників), призи і сувенірну продукцію. Абсолютні переможці отримають планшети та ваучери на подорож до Європи. Бажаємо усім учасникам успіху!

 
Views: 119 | Added by: okcanatom | Date: 19.11.2021 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net