Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 17.05.2024, 20:56

Головна » 2021 » November » 3 » «Агентська історія»
20:29
«Агентська історія»
    З 22 по 24 жовтня Анастасія Томчишин, учениця 11 класу Теребовлянського профільного ліцею взяла участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу МАН «Агенти змін» у м. Києві.
    «Вже майже рік триває моя «агентська» історія. Агенти змін - це проєкт, який залучає підлітків для того, щоб створити країну, в якій хочеться жити. У кожного з нас була місія - втілити свій власний проєкт.
    У зв’язку з епідемічною ситуацією, два етапи проводились в онлайн режимі. Чесно кажучи, за цей час я позбулась стереотипу про те, що онлайн - це неефективно і нецікаво. Навіть в такому форматі нам вдалось створити дружню і теплу атмосферу. 
      
Лише нещодавно в нас зявилась можливість зустрітись в Києві, і звичайно ми нею скористались.
    Перед реєстрацією я почала відчувати ці метелики в животі, які ніби і з’явились внаслідок переживання, а ніби і через бажання поскоріше піддатися розвитку подій.
    Спочатку нас усіх залучали до роботи в команді. Ми почали знайомитись, так як тепер з’єднали 5 груп в одну, встановили свої правила та поділились очікуваннями. Після цього у нас було дві лекції: від засновниці Школи Агенти Змін Катерини Клюзко про життєстійкість і від тренера Сергія Корнилюка «Інструменти впливу». Особисто я для себе взяла дуже багато корисної інформації, особливо в сфері психології. Під час занять в нас розвивалось емоційне обговорення, що неодмінно є важливою перевагою офлайн навчання. Після лекцій тренер Олена Котляр провела нам майстер-клас із виготовлення свічки. Для мене це перший досвід, але він був таким фантастичним. Особливо мені сподобалась ця атмосфера навколо, коли єдина проблема, яка є в голові - це як же ж гарно поєднати сухоцвіття в букетику, щоб прикрасити свою свічку.
     В десятій годині вечора ми провели «Ярмарок областей». Кожен привіз речі, які характеризують його містечко. Це настільки захопливо і неймовірно, тому що ми всі з різних куточків України, і кожен має свою особливу історію. Пізніше ми навіть обмінювались місцевими подаруночками. Саме так я привезла додому пакетик бурштину з Рівного і чай з Івано-Франківська.
      Як ви вже помітили, 22-е жовтня було для нас дуже насиченим, проте не менш цікавим виявився наступний день, субота.
    Ми відправились на публічну подію в Unit City - перший в Україні інноваційний парк, прототип міста майбутнього. Нам перехоплювало подих біля кожної будівлі. Все настільки нове та сучасне, що навіть не віриться, що в нас це є, і тим більше не віриться, що саме тут нас будуть нагороджувати за наші маленькі, але важливі внески в нашу громаду. Сама презентація виглядала дуже солідно та стильно. Нашим запрошеним гостем був відомий телеведучий Сергій Притула, який також висловив неймовірне захоплення нашою діяльністю. Це так надихає, коли кожну заслугу обов‘язково згадають і похвалять, коли розумієш, що всі витрачені зусилля були недарма.
    В мене залишились неймовірні враження після Unit City, по якому нам провели екскурсію. Я зрозуміла, що люди таки справді геніальні, і ми на шляху, щоб поповнити їхні ряди.
    Пізніше в нас були дві екскурсії - в Ukrainian Future Incubator і в музей науки від МАН. Це була така порція натхнення вчитись дальше і досягати висот. А ще в таких місцях в голові виникає генератор ідей для майбутніх проєктів.
    Що я зрозуміла протягом цих декількох днів? Завжди треба намагатись самовдосконалюватись. Підлітків з хорошими ідеями насправді потребують набагато більше, ніж нам це здається в нашому маленькому містечку.
     Головне мати цю іскру в голові, а навколо люди допоможуть її втілити в життя. Не бійтеся просити про допомогу і вірити в свої сили!»

     Автор замітки Анастасія Томчишин


 
Переглядів: 135 | Додав: okcanatom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net