Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 23.04.2024, 11:19

Головна » 2015 » December » 24

 

 24.12.2015  в 6-му класі (вихователь Яворська Ольга Богданівна та класний керівник Паламарчук Надія Романівна) відбулись батьківські збори на тему «Егоїзм і жорстокість,  і як його запобігти». Слово мали вчителі предметними, та психолог школи Гайва Жанна Йосипівна, яка залишила методичні рекомендації по темі.

Views: 446 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 24.12.2015 | Comments (0)

У передноворіччя учні VI класу разом з вихователем Безверхньою Н. В. провели майстер-клас по виготовленню новорічно-різдвяних прикрас. Ми одягнули красуню-ялинку та прикрасили класну кімнату у власноруч виготовлені прикраси. Цим і створили ексклюзивне різдвяне вбрання з підручних матеріалів: ангелики з паперових серветок, білосніжні сніжинки та синьо-жовті кулі із паперу.
 

Views: 455 | Added by: bezverhnya_o | Date: 24.12.2015 | Comments (0)

В рамках Всеукраїнського тижня правового виховання 12.12.2015 року у VI класі гімназії вчителем правознавства Ірзою Н.М. було проведено правовий брей-ринг на тему: «Я знаю свої права», мета якого - поглибити знання учнів про права і свободи людини та дитини, вміння використовувати свої знання на практиці
Змагалися команди «Праволюбів» та «Громадяни України». Оскільки до брейн-рингу учням було надано домашнє завдання: створити команди, дати їм назви, обрати капітанів та девіз.
Брей-ринг складався з наступних етапів:
1. Конкурс «Права в малюнках». Учасники обрали собі права, які зазначені в Конституції та намалювала їх, а команда суперників повинна відгадати.
2 . Конкурс «Складіть прислів’я». Кожна команда отримала конверти з прислів’ями та висловами відомих людей світу, які потрібно було скласти і зачитати.
3. Конкурс «Питання від Феміди», Учасникам ставились питання, які розраховані на загальний розвиток осіб. Необхідно було логічно помислити й відповісти на питання.
4. Конкурс «Показуха». Кожній команді треба було зіграти сценку, в якій потрібно показати права дитини.
5. Конкурс «Казкова правова вікторина». На прикладі відомих казок потрібно визначити, яке право із Конвенції про права дитини було порушено стосовно даного героя.
6. Конкурс «Дешифровщик». До уваги учнів були правові ребуси, які необхідно було якнайшвидше розв’язати.
7. Конкурс «капітанів». Сутність якого полягала в тому, що капітану команди потрібно швидко відповідати на питання.
Переможцем стала команда «Громадяни України», яка за підсумками усіх конкурсів отримала найбільше балів. Той факт, що захід був організований у формі гри, допоміг учням почуватися більш вільно, розкуто, що ... Читати далі »

Views: 482 | Added by: bezverhnya_o | Date: 24.12.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net