Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 26.04.2024, 06:55

Головна » 2015 » December » 28

У грудні 2015 року учні ІІІ класу (кл. керівник – Трач Н. І., вихователь – Безверхня О. Г.) взяли активну участь у спортивних змаганнях, які проводились Центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Метою заходу була пропаганда здорового способу життя, формування потреби у школярів до системактичних занять руховою активністю шляхом проведення різноманітних спортивних ігор та конкурсів. У фінал першості школи з шашок ввійшли Ростислав Бучак та Митхайло Шкаферак, завершальний етап гри відбувся 03.12.2015 року, Михайло Шкаферак посів ІІІ місце. Христина Канська та Максим Мокрицький стали другими, а Наталія Налисник та Юрій Яворський – третіми у змаганнях з настільного тенісу, які проводились 09.12. У спартакіаді з шахів (16.12) переможцем став Максим Сагаль, а Юрій Яворський та Ярослав Товтин відповідно посіли ІІ та ІІІ місця. У конкурсі малюнків на спортивну тематику перемогли Максим Сагаль та Михайло Шкаферак (І та ІІ місця).

Переможців нагороджено грамотами та медалями.

Views: 387 | Added by: Наталія_Ігорівна | Date: 28.12.2015 | Comments (0)

 

     Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року так його і проведеш.

     В Теребовлянському НВК учні ІІІ (7) класу спільно з вихователем Безверхньою О. Г.  організували новорічну казку для учнів та батьків та гостей школи. Вони принесли новорічне диво в життя всіх учасників, вразили змістовними міні-виставами та яскравими новорічними костюмами.

Views: 455 | Added by: bezverhnya_o | Date: 28.12.2015 | Comments (0)

За результатами районної олімпіади з ІКТ, яка відбулася 27 грудня 2015 року, учні Теребовлянського НВК здобули два перших місця: Бодак Марія – 11 клас та Білінський Віталій – 9 клас. Їх наставник – Трач Н.І.

Бажаємо учням подальших успіхів, нових звершень та перемоги на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади!

Views: 472 | Added by: Наталія_Ігорівна | Date: 28.12.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net