Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 26.04.2024, 18:26

Головна » 2015 » December » 02

02.12. 2015 року  в кабінеті соціального педагога Теслюк О.В. відбувся тренінг для учнів 11, 12 кл. на тему: «Протидія торгівлі людьми», приурочений до Міжнародного дня боротьби за відміну рабства, пов`язаний з датою прийняття Генеральною Асамблеєю Конвенції про боротьбу з торгівлею людьми.

Важливим аспектом першого блоку тренінгу було проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед присутніх, щодо обізнаності термінів, типів, захисту від торгівлі людьми. У ході другого блоку – креативної лабораторії, за технікою коладжу учні виконували завдання. Уміння працювати в команді, творчості, креативності діти створили світ дій, думок, почуттів людини, яка постраждала від торгівлі людьми та осіб, які оточують дану людину.

На завершення учасники команд захистили свої плакати, обмінялись думками та враженнями про тренінг.

Views: 521 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 02.12.2015 | Comments (0)

Протягом декади правовиховної роботи в початковій школі проходив конкурс малюнків на тему: «Я та мої права».

Учні з творчістю підійшли до виконання даного завдання. Комісія розглянула найкращі конкурсні роботи й обрала переможців, яких було нагороджено грамотами.

Як зазначила Теслюк О.В., соціальний педагог НВК, мета конкурсу виховати почуття важливості прав дитини згідно Конвенцією ООН, сформувати у дітей позитивний образ прав та обов’язків, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку.

Views: 521 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 02.12.2015 | Comments (0)

2 грудня розпочалася першість школи з шашок. На неї заявилося 18 учасників. Методом жеребкування вони були розподілені на три групи в яких по коловій системі визначалися фіналісти.

У фінал вийшли:

  1. Іванів Володимир
  2. П'ятничка Марія
  3. Шкаферак Михайло
  4. ... Читати далі »
Views: 505 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 02.12.2015 | Comments (0)

     29.11.2015р.  відбувся  обласний етап Всеукраїнського конкурсу знавців рідної мови ім. П. Яцика, у якому учениця 10 класу гімназії Соха Лілія стала призером і нагороджена дипломом ІІ ступеня (наставник Туркула Л.В.) .

Молодість – це ініціатива, відповідальність, творчість, активність, ентузіазм. А це ті якості, які, сподіваємось, найближчим часом виведуть творчу молодь на Всеукраїнський рівень.

Views: 506 | Added by: Семків_Юрій | Date: 02.12.2015 | Comments (0)

01.12.2015 року вихователем Безверхньою О. Г. спільно з учнями ІІІ (7) класу було проведено заняття з елементами тренінгу на тему «Шляхи передачі ВІЛ-інфекції, СНІД. Оцінювання ризику інфікування». Метою даного заходу було навчити учнів розрізняти поняття ВІЛ та СНІД, виявити їхню поінформованість щодо даної проблеми; надати інформацію про шляхи зараження ВІЛ, а також шляхи, якими ВІЛ не передається; спонукати учасників до усвідомлення зв’язку між цінностями людини, її поведінкою та наслідками для себе та оточуючих; сформувати розуміння того, що тільки здоровий спосіб життя людини, її поведінка та вчинки є гарантом запобігання ризику; виховувати толерантність у ставленні до ВІЛ-позитивних людей.
Учні ознайомилися з питаннями профілактики ВІЛ/СНІДу, визначили, що СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникли перед людством наприкінці XX сторіччя. Захищаючи презентацію, вивчили шляхи передачі вірусу та шляхи, якими він не передається. Також школярі виконали вправи «Визначення рівня небезпеки», «Так-ні», «Квасоля», метою яких було визначити рівень обізнаності з питаннями передачі та поширення вірусу. Наприкінці заняття учні проклали своєрідну стежинку «Кроки до здоров’я», де кожен написав, як можна вберегтися від зараження СНІДом.
Завершилося заняття притчею «Все в твоїх руках», яку прочитала вихователь Безверхня О. Г.
Пам’ятаймо, що вибір є завжди і наше здоров’я у наших руках!!!

 

Views: 438 | Added by: bezverhnya_o | Date: 01.12.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net