Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 26.04.2024, 17:37

Головна » 2015 » December » 19

 

Скоро в наш рідний край

Завітає Миколай.

Я святого Миколая

У віконце виглядаю.

Жду даруночків багато,

Бо я слухав маму й тата!

     Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малята з нетерпінням очікували зимового свята. Хто не знає святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Весь християнський світ вважає його за великого угодника Божого, який допомагає бідним, творить чудеса для нужденних...

     Неможливо описати очікування кожної дитини, щоб побачити його з ангелами і дарунками. Дошкільна група «Бджілка» провела урочи ... Читати далі »

Views: 478 | Added by: bezverhnya_o | Date: 19.12.2015 | Comments (0)

Я маю право жити на Землі,
Творити, дихати, учитись,
Примножувать багатства всі її,
Своєю Україною гордитись.
Учні ІІІ (7) класу спільно з вихователем Безверхньою О. Г. взяли активну участь у проведенні місячника правових знань, метою якого була профілактика правопорушень серед учнів, виховання таких якостей, як законослухняність, дисциплінованість, розуміння обов'язковості дотримання в своїй поведінці існуючих правових норм.
Учні взяли участь у конкурсі творів «Чи дотримуються права дитини в Україні», випустили стіннівку «Ні – насильству!», провели анкетування «Моя правова обізнаність», виготовили буклет та розгортку про права дитини. Вихователем була проведена робота в групах на тему «Я знаю свої права».
Також відбулася зустріч учнів з начальником сектору превенції Теребовлянського відділу ГУ Національної поліції в Тернопільській області Сеньків І.М., начальником служби у справах дітей РДА Борецькою Л.В., метою якої було закріпити і поглиблювати знання дітей про права людини, про насильство та його види; формувати навички правомірної поведінки, вміння самостійно приймати рішення та відстоювати власну думку, коли порушуються права дитини.

Views: 503 | Added by: bezverhnya_o | Date: 19.12.2015 | Comments (0)

м.Тернопіль 18-19 грудня 2015р.  Учні 9 класу Касіян Назарій, Костюк Ярослав, Білик Володимир в складі збірної команди по міні футболу зайняли 1 місце в спартакіаді "Повір у себе" серед дітей з особливими потребами присв'яченій Міжнародному Дню інвалідів. 

 

Views: 477 | Added by: Роман_Миколайович | Date: 19.12.2015 | Comments (0)

        Ось і добігає кінця насичений подіями рік, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм омріяні дарунки.

Не оминуло свято і Теребовлянський НВК. У  п’ятницю, 18 грудня 2015 року, у школі відбулося святкування дня Святого Миколая. Лідери учнівського самоврядування підготували для учнів початкової школи свято           « Ходить по землі Святий Миколай». 

Присутні мали гарну нагоду переглянути сценки за участю дітей, Ангелів, Антипка і, звичайно, яке ж свято без Святого Миколая. Швидко минув час, пролунали вірші та пісні про Миколая і настала довгоочікувана мить подарунків. Всі присутні на святі отримали з рук Святого Миколая і його помічників солодкі дарунки.

День святого Миколая – особливе, світле, хвилююче свято, адже окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість і надію.

Святий отче, Миколай, ... Читати далі »

Views: 458 | Added by: Семків_Юрій | Date: 19.12.2015 | Comments (0)

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net