Меню



Категорії
Англійська мова-Per Aspera Ad Astra [68]
Вчимо німецьку - пізнаємо світ [7]
,

Ярослава Стецько




Корисні посилання












Форма входу

Календар

Архів записів

Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Пошук

CO.KZ WebGroup

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Вітаю Вас, Guest · RSS 25.04.2024, 20:56

Головна » 2015 » December » 10 » Мрія про Україну
20:28
Мрія про Україну

          В рамках відзначення Дня Збройних Сил України, з метою вшанування пам’яті героїв , які віддали життя за незалежність України, прищеплення любові до рідного краю, виховання в учнів патріотичних почуттів, гордості за свою Батьківщину, бажання стати на її захист, шанобливого ставлення до героїв-захисників незалежної України, 7 грудня 2015р.  в Теребовлянському НВК проведено урок мужності  «Мрія про Україну»

          Захід розпочався вітанням «Слава Україні» та внесенням Державного Прапора. Ведучими свята були учні IV-V класів гімназії, які щиро, від душі декламували вірші про Україну, згадували Небесну Сотню та героїв АТО.                                                                                                                           Зі щемом у серці слухали всі присутні пісню «Дай, Боже, сили нашим солдатам», як молитовне прохання до Господа, у виконанні гімназисток Марії Яворської та Христини Гудзь. Вони зуміли донести до кожного серця ту велику трагедію, яка упала на нашу землю у XXI столітті.                                                                     

          На заході  були присутні  учасники  бойових дій на Сході України – Ігор Павлович та Володимир Заверуха  та  волонтери  – Івана Буката  та Микола  Шевчук.  

Разом із гімназистами виступили їхні наставники – вихователь Н.І.Шманько та класний керівник Білінська О.В.   Хвилююче прозвучала молитва до Богородиці «Теребовлянська Матінко єдина…», яку прочитала вихователь Л.Вербовецька. Ніхто не залишився байдужим, слухаючи голос зболеної душі у рядках пісні «Серце плакало…», у виконанні  музичного керівника Б. Твердохліба. А поетичний твір «Жінко, чого Ви плачете?..» , який прочитала Н.І.Шманько , на фоні сумної мелодії скрипки( Б.Палюх), викликали сльози в глядачів.

          На закінчення заходу,  зі словами подяки  виступила  в.о. директора Теребовлянського НВК Бодак С.В. 

Переглядів: 482 | Додав: Семків_Юрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz

Теребовлянський профільний ліцей

Будемо дуже раді бачити Вас знову на нашому сайті. Зауваження та пропозиції надсилайти на адресу : terlyceum@ukr.net